24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα 23α γενέθλια του Photoshop και μία πολύ «Ελληνική» απάντηση στο twitter

    19 Φεβρουαρίου, η Adobe θα γιορτάσει τα 23α γενέθλια του Photoshop. Επειδή το δημοφιλές πρόγραμμα που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο σε όλες τις δουλειές (ακόμα και της Αστυνομίας) δεν θα γινόταν τόσο δημοφιλές χωρίς τους χρήστες του, η Adobe καλεί τους φίλους του Photoshop να υποβάλλουν τις ιδέες τους για μία τούρτα.

    Το καλύτερο σχέδιο τούρτας που θα σταλεί μέσα από τη φόρμα εδώ, θα γίνει παραγγελία από την Adobe και θα φτάσει στα γραφεία της την 19η Φεβρουαρίου όταν και θα εορταστούν τα γενέθλια.

    Στο σχετικό tweet που βγήκε από τον λογαριασμό της Adobe, όμως, είχαμε και μία πολύ ενδιαφέρουσα «Ελληνικού περιεχομένου» απάντηση στο κάλεσμα:

    Ο χρήστης @neilhawkins δεν έχει και τόσο άδικο. Εμείς όταν είδαμε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία από τους συλληφθέντες για την ληστεία στην Κοζάνη, πέρα από την αποστροφή μας για την κατάσταση που ήταν, (τα ίδια αισθήματα συμπάθειας έχουμε  και για τους ανθρώπους που βίωσαν σε εκείνη την τράπεζα την ληστεία), ήμασταν σίγουροι ότι η «αισθητική παρέμβαση» των αστυνομικών στις φωτογραφίες είχε γίνει με το MS Paint.

    Δυστυχώς όμως, απ’ ότι αποκάλυψαν άνθρωποι που το έψαξαν περισσότερο, η χείριστης ποιότητας παρέμβαση στις φωτογραφίες των συλληφθέντων έγινε με Photoshop έκδοσης CS4. Οπότε, συμφωνούμε με τον χρήστη του twitter που επεσήμανε πως καλό θα ήταν να μην αναθέσει η Adobe την δημιουργία της τούρτας της στην Ελληνική Αστυνομία. Θα μοιάζει σαν την εικαστική παρέμβαση της Ισπανίδας στην Εκκλησία Santuario de Miscericordia. Δεν συμφωνείτε;

    Πηγές: twitter, astynomia.gr, lifo.gr

    *special thanks σε μία ανώνυμη φίλη που έθεσε υπόψιν μας τα tweet

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles