21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ποιες selfie είναι επιτυχημένες; Η απάντηση από ένα Συνελικτικό Νευρωνικό Δίκτυο…!

    Αδιαμφισβήτητα, το φαινόμενο “selfie” έχει ξεπεράσει τα όρια μιας απλής μόδας και έχει γίνει πλέον μια συνήθεια. Εκατομμύρια selfie φωτογραφίες αναρτώνται καθημερινά στα κοινωνικά δίκτυα.

    Ο Andrej Karpathy, σύλλεξε 2 εκατομμύρια φωτογραφίες που συνοδεύονταν από το hashtag #selfie, και μέσα Συνελικτικό Νευρωνικό Δίκτυο (Convolutional Neural Networks) έδωσε αποτελέσματα και συμπεράσματα, για το ποιες selfie φωτογραφίες καταφέρνουν να έχουν επιτυχία. Σύμφωνα με το δίκτυο, οι καλές selfies είναι αυτές που περιέχουν γυναίκες και οι οποίες γέρνουν ελαφρώς το κεφάλι. Εάν διαθέτουν μικρό μέτωπο και μακριά μαλλιά, παίρνουν έξτρα πόντους…επιτυχίας! Στο δρόμο για την επιτυχημένη selfie, συμβάλλουν βεβαίως και η χρήση φίλτρων αλλά και frames.

    selfie

    Όσον αφορά τους άντρες, το Συνελικτικό Νευρωνικό Δίκτυο συμβουλεύει η φωτογραφία τους να συμπεριλαμβάνει ολόκληρο το κεφάλι τους καθώς και τους ώμους τους, με εκείνους που διαθέτουν μακριά μαλλιά, να μην ανησυχούν ότι θα βλάψουν την επιτυχία τους. Για περισσότερη ανάλυση αλλά και tips, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του ερευνητή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles