BREAKING

Pieter Verkade – CEO MTN (CYPRUS): Στο 32% έφτασε το μερίδιο της ΜΤΝ

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη της ΜΤΝ που έγινε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012  ο CEO της MTN κ. Pieter Verkade στην ομιλία του αναφέρθηκε και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση στο επίτευγμα της ΜΤΝ να ξεπεράσει τους 300.000 συνδρομητές! Ο κ. Pieter Verkade είπε χαρακτηριστικά: '«είμαστε σήμερα σε θέση να γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή της εταιρίας: Η ΜΤΝ ξεπέρασε τους 300.000 συνδρομητές! Για να είμαστε πιο ακριβείς, 313.000 άνθρωποι εμπιστεύονται σήμερα την καθημερινή οργάνωση της ζωής τους σε εμάς και αυτό μας κάνει πολύ υπερήφανους. Σήμερα, μπροστά σας, απευθύνομαι σε αυτούς και τους λέω: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας. Έχουμε λάβει τα μηνύματα και ανταποκρινόμαστε: Ανταποκρινόμαστε σε επίπεδο υπηρεσιών. Ανταποκρινόμαστε σε επίπεδο προϊόντων. Ο καταναλωτής είναι πλέον στο επίκεντρο. Έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα μυστικά της ψηφιακής τεχνολογίας και να απολαύσει τις ατελείωτες δυνατότητες της».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Pieter Verkade – CEO MTN (CYPRUS) μεταξύ άλλων ανέφερε και τα ακόλουθα: «Το κεφάλι μας μπορεί να είναι στα σύννεφα, αλλά τα πόδια μας είναι καλά στερεωμένα στο έδαφος. Κατανοούμε πλήρως τι έρχεται. Ο καταναλωτής πρόκειται να πιεστεί οικονομικά πιο σκληρά από ποτέ. Οι πολίτες θα αναγκάζονται να αναθεωρούν τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες τους δύο με τρεις φορές πριν αποφασίσουν. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε δίπλα τους και να τους προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνθήκες που αντιμετωπίζουν. Για το λόγο αυτό αναπτύσσουμε και προσφέρουμε νέα, καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να διασφαλίσουν απόλυτο έλεγχο του κόστους, όπως το ΜΤΝ UP2U 10+.

Το MTN UP2U 10 + είναι το νέο, «υβριδικό» πρόγραμμα που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, μια εταιρία τηλεπικοινωνιών δίνει στον πελάτη την απόλυτη εξουσία για να ορίζει εκείνος το μηνιαίο πιστωτικό όριο του και να το αλλάζει όποτε και όσες φορές θέλει. Οι επιδόσεις μετρώνται πρωταρχικά μέσω της παρεχόμενης ποιότητας. Εμείς ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη για υψηλή ποιότητα και γρήγορη επικοινωνία. Όλοι, λοιπόν, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη δικαίωση για μας προέρχεται από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση με την οποία μας περιβάλλουν οι πελάτες μας, παλιοί και νέοι.

  • Οι MTNers χρησιμοποιούν σήμερα το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, το ΜΤΝ HSPA+, το οποίο επιτρέπει τις υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης στο internet.
    Με το HSPA+ ανοίξαμε την κυπριακή αγορά δεδομένων. Οι αριθμοί μας λένε την αλήθεια: 28% αύξηση της χρήσης δεδομένων από τον περασμένο Αύγουστο έως και σήμερα.
  • Ως MTN είμαστε υπερήφανοι γιατί και φέτος, η συνδρομητική μας βάση διευρύνεται φτάνοντας το 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ και τα έσοδα και τα κέρδη μας παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.
  • Παράλληλα, το μερίδιο αγοράς μας αυξάνεται φτάνοντας στο 32%. Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και προνόμιο».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Pieter Verkade ανέφερε «Στην ΜΤΝ επενδύουμε εντατικά στην τεχνολογία, αλλά περισσότερα ακόμη στο ανθρώπινο δυναμικό. Πιστεύουμε ότι η σκληρή προσπάθεια ανταποδίδει και σήμερα παρουσιάσαμε τις αποδείξεις: Οι νέοι, καταρτισμένοι συνεργάτες, τα καταστήματα που οδηγούν μια νέα εμπειρία χρήσης, τα νέα οικονομικά ευέλικτα προϊόντα, όλα αυτά, στο τέλος της ημέρας, φέρνουν νέους συνδρομητές και περαιτέρω ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment