15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πήγε τη μητέρα του στα δικαστήρια, γιατί δημοσίευε φωτογραφίες του στο Facebook, χωρίς να το θέλει!

    Συνέβη κι αυτό… Ένας 16χρονος από την Ιταλία πήγε τη μητέρα του στα δικαστήρια και ο λόγος ήταν ο εξής: Δημοσίευε συνέχεια φωτογραφίες του στο Facebook, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

    fb

    Το αγόρι ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις της μητέρας του είχαν τόσο σοβαρό αντίκτυπο στην κοινωνική του ζωή, που σκεφτόταν να αλλάξει σχολείο και να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να μπορεί να “ξεκινήσει” από την “αρχή” τη ζωή του.

    Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο 16χρονος και η μητέρα του βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση από τότε που η ίδια και ο πατέρας του χώρισαν, με τη μητέρα του κατόπιν να προχωράει σε ακραίες συμπεριφορές, αλλά και δημοσιεύσεις στα social media. Άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του γιου της, φτάνοντας στο σημείο να τον αναφέρει ακόμη και ως “ψυχικό ασθενή” και να τον συγκρίνει με έναν “δολοφόνο”.

    Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, η δικαστής Monica Velletti στη Ρώμη έβγαλε μια ιστορική απόφαση, υπέρ του εφήβου, και κάλεσε τη μητέρα του να διαγράψει όλες τις αναφορές από το λογαριασμό της μέχρι την 1η Φεβρουαρίου ή να αντιμετωπίσει πρόστιμο €10.000.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles