19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Pinocchio: Εκπληκτική η μεταμόρφωση του Τομ Χανκς σε Τζεπέτο! (trailer)

    Μέχρι σήμερα, ο Τομ Χάνκς έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που άφησαν εποχή. Το νέο του εγχείρημα όμως, σίγουρα θα οδηγήσει σε έναν παραμυθένιο κόσμο μικρούς και μεγάλους. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί τον αγαπημένο κλασικό χαρακτήρα Τζεπέτο στη νέα live action ταινία Pinocchio του Disney+. Η εταιρεία μάλιστα αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες το πρώτο trailer.

    Στο video του remake, ο Τζεπέτο εύχεται να αποκτήσει ένα πραγματικό γιο, όπως είναι γνωστό άλλωστε και από το κλασικό ιταλικό παραμύθι του 1883 και την ταινία της Disney Πινόκιο του 1940. Η καλή νεράιδα τελικά θα εισακούσει την ευχή του και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, δίνοντας ζωή στην ξύλινη κούκλα Πινόκιο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Disney+.

    Εκτός από τον Tομ Χανκς, o Benjamin Evan Ainsworth δίνει τη φωνή του στον Πινόκιο και ο Joseph Gordon-Levitt στο διάσημο γρύλο Jiminy Cricket.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Jodie Foster: Αυτή είναι η νέα «True Detective» του HBO

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles