15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πιο ισχυρό από laptop! Το νέο iPad Pro με Magic Keyboard έχει υποστήριξη trackpad, LiDAR scanner και επεξεργαστή A12Z Bionic

    Χρειαζόμαστε τεχνολογικές πρεμιέρες για να ονειρευόμαστε, παρόλο που #menoume_spiti, έτσι οι χθεσινές ανακοινώσεις της Apple έδωσαν μία ευχάριστη νότα στην εβδομάδα που περνάει. Η εταιρεία παρουσίασε, μεταξύ άλλων, και το νέο της iPad Pro, το οποίο θα διατεθεί με Liquid Retina Display στις 11 και 12,9 ίντσες. Διαθέτει LiDAR scanner, ενώ υποστηρίζει το νέο Magic Keyboard και φέρνει υποστήριξη trackpad στο iPad OS.

    Το Magic Keyboard”, το οποίο αποτελεί το νέο αξεσουάρ που απογειώνει τη χρήση της συσκευής, συνδέεται μαγνητικά, και διαθέτει floating design που μπορεί να “ανεβάσει” το iPad σε πιο άνετη θέση προβολής. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB-C και θα είναι διαθέσιμο το Μάιο, ενώ θα είναι συμβατό και με τα iPad Pro του περασμένου έτους.

    Τα νέα iPad Pro ενσωματώνουν το οκταπύρηνο A12Z Bionic Chip, ενώ έρχονται με 6GB RAM και διαθέτουν δύο κάμερες με αισθητήρες 12MP wide και 10MP ultra wide, καθώς και LiDAR scanner το οποίο μπορεί να μετρήσει απόσταση αντικειμένων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να αξιοποιηθεί σε AR apps. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους εκτιμάται ότι φτάνει τις 10 ώρες και υποστηρίζεται gigabit LTE αλλά όχι 5G, ενώ διαθέσιμα είναι πέντε studio-quality μικρόφωνα.

    Το νέο iPad Pro θα διατεθεί με κόστος, που, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, ξεκινάει από τα 799 ή τα 999 δολάρια, για τα δύο μεγέθη αντίστοιχα και με τη χωρητικότητα των 128GB. Θα κυκλοφορήσει σε ασημί και γκρι απόχρωση και σε επιπλέον εκδόσεις με 256, 512 και 1TB storage. To δε Magic Keyboard θα κοστίζει 299 δολάρια.

    https://www.youtube.com/watch?v=09_QxCcBEyU&feature=emb_title

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles