21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Pioneer κατακτά δύο βραβεία EISA 2014-2015

    ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV VSX-924 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ-ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ AVIC-F60DAB

    H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της  Pioneer στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο ραδιοενισχυτής AV VSX-924 και το σύστημα πλοήγησης-πολυμέσων AVIC-F60DAB για το αυτοκίνητο βραβεύτηκαν από τον οργανισμό EISA (European Imaging and Sound Association).

    pioneer eisa award winner

    Ο EISA είναι ο εγκυρότερος οργανισμός περιοδικών για τα πολυμέσα παγκοσμίως, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερα από πενήντα περιοδικά του ειδικού τύπου από είκοσι Ευρωπαϊκές χώρες. Τον Ιούνιο κάθε έτους, οι αρχισυντάκτες από όλα τα περιοδικά-μέλη του EISA συναντώνται για να αποφασίσουν ποια από τα προϊόντα που δοκίμασαν διεξοδικά τον περασμένο χρόνο αξίζουν το πολυπόθητο βραβείο EISA. Οι έξι κατηγορίες που εξετάζονται είναι: Ήχος, Βίντεο, Οικιακός Κινηματογράφος, Φωτογραφία, Ηλεκτρονικά Συστήματα για το Αυτοκίνητο και Φορητές Συσκευές.

    Ραδιοενισχυτής AV VSX-924

    Η κριτική επιτροπή του EISA απένειμε στον Ραδιοενισχυτή AV VSX-924 τον αξιοζήλευτο τίτλο ‘European HT Receiver 2014-2015’ (καλύτερος ραδιοενισχυτής οικιακού κινηματογράφου στην Ευρώπη για το 2014-2015). Περιγράφοντας αναφέρει σχετικά:

    “Ένα εμπνευσμένο προϊόν, που παρέχει απλόχερα κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας σε πραγματικά προσιτή τιμή”

    “Ο VSX-924 της Pioneer είναι ένας ραδιοενισχυτής για συστήματα οικιακού κινηματογράφου που προσφέρει εξαιρετική αξία και ενσωματώνει πληθώρα σύγχρονων τεχνολογιών, παρέχοντας στους λάτρεις του ήχου και της εικόνας συμβατότητα με HDMI 2.0/4K, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων 18 Gbps και δειγματοληψία χρώματος 4:4:4. Το ρωμαλέο υποσύστημα βίντεο συμπληρώνεται από ήχο αντίστοιχου επιπέδου, με την υπογραφή της Pioneer. Οι προηγμένες μονάδες ενίσχυσης Energy Direct (7 x 105W) και τα κυκλώματα D/A επιπέδου audiophile –συμπεριλαμβανομένου ενός εξελιγμένου DAC SABRE της ESS– διασφαλίζουν απόδοση των πολυκάναλων κινηματογραφικών soundtrack με πλούσιο ήχο υψηλής ανάλυσης. Για τους λάτρεις της μουσικής, ο VSX-924 υποστηρίζει πληθώρα μορφών αρχείου, ακόμη και DSD, ενώ στις επιλογές διασύνδεσης περιλαμβάνεται υποστήριξη AirPlay και Bluetooth, καθώς και πλήρης συμβατότητα με DLNA 1.5. Επίσης, η εφαρμογή iControlAV5 για tablet PC και smartphone (iOS και Android) βελτιστοποιεί τον χειρισμό του. Ένα εμπνευσμένο προϊόν, που παρέχει απλόχερα κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας σε πραγματικά προσιτή τιμή.”

    Σύστημα Πλοήγησης-Πολυμέσων AVICF60DAB

    Το AVIC-F60DAB, το ολοκαίνουργιο Σύστημα Πλοήγησης AV 2 DIN, έλαβε από την κριτική επιτροπή του EISA το βραβείο ‘European incar NaviMedia System 2014-2015’ (καλύτερο σύστημα πλοήγησης-πολυμέσων αυτοκινήτου στην Ευρώπη για το 2014-2015). Ο EISA αναφέρει για το AVICF60DAB:

    “Αυτό είναι το καλύτερο σύστημα πλοήγησης-πολυμέσων που υπάρχει στην αγορά σήμερα, καθώς προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από ποτέ άλλοτε”

    “Το AVICF60DAB της Pioneer είναι η πιο ολοκληρωμένη κεντρική μονάδα της αγοράς. Δέχεται περιεχόμενο από ευρεία ποικιλία πηγών, έχει εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης με smartphone και διαθέτει σύγχρονες θύρες εισόδου MHL/HDMI, υψηλής τεχνολογίας. Ο έλεγχος smartphone επιτρέπει επίσης στους χρήστες να απολαμβάνουν τη λειτουργία AppRadio Mode της Pioneer, καθώς και τη λειτουργία MirrorLink για τη χρήση των εφαρμογών του τηλεφώνου μέσω της χωρητικής οθόνης αφής 7 ιντσών. Το σύστημα μπορεί επίσης να υποστηρίξει το νέο πρότυπο CarPlay της Apple και διαθέτει ενσωματωμένο επεξεργαστή ήχου και ψηφιακό δέκτη ραδιοφώνου με λειτουργικότητα μετατόπισης χρόνου (time shift).

    Για πλοήγηση με ακρίβεια, το AVICF60DAB χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο σετ αισθητήρων 9 αξόνων MEMS με γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, παρακολούθηση κίνησης και πυξίδα. Αυτό είναι το καλύτερο σύστημα πλοήγησης/πολυμέσων που υπάρχει στην αγορά σήμερα, καθώς προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από ποτέ άλλοτε.”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles