16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πιπίλα – θερμόμετρο για μωρά

    Η ακριβής λήψη της θερμοκρασίας είναι ένα σύνηθες πρόβλημα στα βρέφη και γενικά στα παιδιά μικρής ηλικίας, αλλά χρειάζεται λύση η οποία να είναι οικονομική, εύχρηστη και φυσικά που να μην ενοχλεί ή ταλαιπωρεί το παιδί.

    Με την υγεία, άλλωστε, δεν… παίζουμε, έτσι πρέπει να μπορούμε να γνωρίζουμε ταχύτατα και ανά πάσα στιγμή αν το παιδί μας έχει πυρετό και χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Άλλωστε η θερμοκρασία είναι το πρώτο πράγμα που συνήθως θα μας ρωτήσει ο γιατρός όταν έρθουμε σε επαφή μαζί του.

    Η πανέξυπνη στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, πιπίλα-θερμόμετρο που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics, δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό, μόνο με 6€ !!!

    Εξωτερικά, μοιάζει με μια απλή πιπίλα, από αυτές που τα μικρά παιδιά αποζητούν συχνά και θέλουν να χρησιμοποιούν. Έτσι είναι πολύ εύκολο να τη χρησιμοποιήσετε και δε θα ενοχλήσει καθόλου το παιδί σας.

    Στο εσωτερικό της κρύβει ένα πολύ μικρό αισθητήρα θερμοκρασίας και στην εξωτερική πλευράς της έχει μια μικρή LCD οθόνη που σας δείχνει τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο, μέχρι να σταθεροποιηθεί στο τελικό της επίπεδο.

    Τότε, η πιπίλα βγάζει ένα προειδοποιητικό ήχο που σας ενημερώνει για την τελική θερμοκρασία και μπορείτε να την αφαιρέσετε από το στόμα του παιδιού, ή να την απενεργοποιήσετε και να του την αφήσετε χωρίς πρόβλημα!

    Δείτε πόσο εύκολα λειτουργεί στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Μπορεί να μετρήσει θερμοκρασίες από 32 έως και 43 βαθμούς Κελσίου με ακρίβεια 0,1 βαθμού, οπότε θα ξέρετε ακριβώς τη θερμοκρασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

    Είναι, φυσικά, αδιάβροχη, ανθεκτική και από ασφαλή υλικά για το παιδί, αρκεί βεβαίως να την απολυμαίνετε πριν τη χρήση, όπως θα κάνατε προφανώς με κάθε πιπίλα.

    Λειτουργεί με μια μικρή μπαταρία τύπου ρολογιού που δε χρειάζεται αλλαγή σχεδόν… ποτέ και έρχεται με ειδικό, πλαστικό καπάκι-θήκη για να την αποθηκεύετε αφού την καθαρίσετε, μετά τη χρήση, ώστε να είναι ξανά έτοιμη όταν χρειαστεί!

    Αν είστε στην ευτυχή θέση να έχετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, μην παίζετε με την υγεία του. Να έχετε πάντα μαζί σας αυτό το πανέξυπνο gadget.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να σας λύσει τα χέρια και κυρίως να διώξει ανησυχία ή να σας ειδοποιήσει έγκαιρα κατά περίπτωση!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles