16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πειρατές απολογούνται στον… Quentin Tarantino για τη διαρροή του The Hateful Eight!

    Νωρίτερα μέσα στο μήνα, οι πειρατές κατάφεραν να φέρουν στους υπολογιστές πολλών την πολυαναμενόμενη ταινία “The Hateful Eight” του Quentin Tarantino, πριν καν κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    The-Hateful-Eight-Quentin-Tarantino

    Η “κυκλοφορία” από ένα “πειρατικό” group με το όνομα Hive-CM8 αφορούσε ένα “screener”, μία έκδοση δηλαδή που πηγαίνει στην κριτική επιτροπή βραβείων όπως τα Oscars ή τα BAFTAs, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ταινία ακόμη και πριν την προβολή της στους κινηματογράφους. Οι Hive-CM8 είχαν υποσχεθεί 40 leaks ταινιών του 2015, σταμάτησαν ωστόσο πριν ανεβάσουν τις μισές από αυτές, μετά από πληροφορίες ότι προσωπικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να εντοπίσουν ένα από τα μέλη της ομάδας εντοπίστηκαν στο Διαδίκτυο.

    Το επίμαχο ποστ στο community board του Kickass Torrents “ανησύχησε” την ομάδα που “έκανε πίσω” στα releases και τώρα ζητάει ακόμη και “συγγνώμη” για τη διαρροή από τον ίδιο τον Quentin Tarantino, σε μία πρωτοφανή ανακοίνωση.

    quentintarantino

    Σημειώνουν ότι ουδέποτε είχαν την πρόθεση να βλάψουν κάποιον και πιστεύουν ότι η διαρροή είχε ως αποτέλεσμα η ταινία να αποκτήσει “hype” μεγαλύτερο και από το Star Wars.

    Αφού ευχαριστούν τον Quentin Tarantino για μία “υπέροχη ταινία”, σημειώνουν ότι το The Hateful Eight θα είναι στην κορυφή των υποψηφιοτήτων στα βραβεία και θα νικήσει εύκολα.

    Τέλος, αναφέρουν ότι βρήκαν την κόπια από “κάποιον που τους την έδωσε στο δρόμο” και όχι από χακάρισμα και υπόσχονται να μην διαρρεύσουν ξανά κάποιο άλλο φιλμ online πριν την κινηματογραφική του πρεμιέρα σημειώνοντας ότι σίγουρα δε θα διαθέσουν online 40 ταινίες, όπως είχαν αρχικά υποσχεθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles