24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πιθανότατα θα μπορείτε να χειρίζεστε τα μελλοντικά iPhone χωρίς να τα αγγίζετε

    “Touchless gestures control”. Δηλαδή χειρισμός του smartphone σας, χωρίς καν να το αγγίξετε. Ακούγεται εντυπωσιακό και ίσως είναι μία δυνατότητα που οι κάτοχοι μελλοντικών iPhone μπορέσουν να απολαύσουν. Το Bloomberg μεταδίδει ότι η Apple ερευνά τη δυνατότητα χρήσης πλοήγησης χωρίς άγγιγμα, αλλά και χρησιμοποίησης κυρτών οθονών σε επόμενα smartphones της.

    Apple software update

    Μια οθόνη που “σταδιακά” καμπυλώνει προς τα μέσα από πάνω προς τα κάτω εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον δύο έως τρία χρόνια μακριά, βέβαια, ενώ η τεχνολογία touchless χειρισμού “πιθανότατα δε θα είναι έτοιμη για τους καταναλωτές για τουλάχιστον δύο χρόνια”.

    H Samsung και η Motorola έχουν χρησιμοποιήσει touchless gestures στις συσκευές τους, όμως η πρόταση της Apple φαίνεται ότι θα θα είναι διαφορετική. Αντί να χρησιμοποιήσει αισθητήρες κίνησης, η ίδια η οθόνη θα λειτουργεί ως αισθητήρας.

    Φυσικά δεν έχουμε κάποια επιβεβαίωση ότι μια τέτοια λύση θα φτάσει στην αγορά, όμως θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε ένα iPhone με χειρισμό σχεδόν …μαγικό.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles