20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Pixar: Μια γλυκιά ιστορία εξωγήινων στο πρώτο trailer του Elio

    Η τελευταία ταινία της Pixar, το Elemental, βγαίνει στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, μπορούμε να ρίξουμε ήδη μια ματιά στο τι επιφυλάσσει το μέλλον της εταιρείας. Το στούντιο κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την επόμενη ταινία του, μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που ονομάζεται Elio. Πρωταγωνιστής είναι ένα νεαρό αγόρι που απάγεται από εξωγήινους, ο οποίος καταλήγει να προσποιείται ότι είναι ο ηγέτης της Γης όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια διαπλανητική ομάδα γνωστή ως Communiverse.

    Το Elio σκηνοθετήθηκε από τον Adrian Molina, σεναριογράφο της Coco, και ο Yonas Kibreab έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με ονόματα όπως η Jameela Jamil και ο Brad Garrett ως εξωγήινοι πρεσβευτές και η America Ferrera ως μητέρα του Elio. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου 2024.

    Το νέο teaser βγήκε στη δημοσιότητα τη στιγμή που η Disney ανακοίνωσε μια σειρά καθυστερήσεων στις αίθουσες που συνδέονται με τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων. Οι καθυστερήσεις περιλαμβάνουν ταινίες από το σύμπαν της Marvel και του Star Wars, καθώς και τις επόμενες ταινίες Avatar.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Άσχημα νέα για τους Marvel fans! Τα Kang Dynasty & Secret Wars θα καθυστερήσουν για έναν χρόνο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles