19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Pixel Piracy: O τίτλος που οι δημιουργοί του σε προτρέπουν να κατεβάσεις!

    Έχουμε συνηθίσει τα περισσότερα στούντιο, μεγάλα και μικρά, δεν έχει σημασία, να κλαίγονται παρακαλώντας τους παίκτες αν τους ενδιαφέρει κάποιο παιχνίδι τους, να το αγοράσουν και να μην το κατεβάσουν. Ε, βρέθηκε η εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα! Πρόκειται για τους Βιτάλι Κίρπου και Αλεξάντερ Πόισκι, δημιουργούς του Pixel Piracy. Τι έκαναν οι τύποι; Διέθεσαν οι ίδιοι torrent με το παιχνίδι τους «σπασμένο» στο διαδίκτυο, προλαβαίνοντας κάθε… καλοθελητή!

    pixel-piracy-torrent

    «Δεν είμαστε ηλίθιοι, πατάμε στη γη. Θεωρούμε πως αν κάποιος θέλει να “σπάσει” το παιχνίδι μας, θα το κάνει όπως και να ‘χει. Ε, είναι ασφαλέστερο να παρέχουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ένα επίσημο link προκειμένου να αποφύγουν έτσι κάποιον ιό»έγραψαν οι δυο τους. «Αν όντως σας αρέσει το παιχνίδι μπορείτε να μας υποστηρίξετε με πολλούς τρόπους πέραν του να το αγοράσετε», συνεχίζουν. «Πείτε στους φίλους σας γι’ αυτό και μοιράστε το link μόνο εφ’ όσον απολαύσετε το παιχνίδι. Αν δεν σας αρέσει εν τέλει, τουλάχιστον δεν θα ‘χετε πληρώσει γι’ αυτό»!

    Πέρα απ’ την πλάκα πάντως, οι δύο δημιουργοί αν μη τι άλλο δείχνουν να αντιλαμβάνονται την πειρατεία πολύ καλύτερα απ’ ό,τι οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου του gaming, έχοντας συν τοις άλλοις αποφασίσει όχι να την πολεμήσουν αλλά να τη δεχτούν. Σωστό ή λάθος, μεγάλη κουβέντα. Αν «ψήνεσαι» τα σχόλια από κάτω είναι…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles