23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή του!

    Με το I/O Google event να βρίσκεται προ των πυλών στις 10 Μαΐου, έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε για περισσότερα για τις συσκευές που θα μας παρουσιάσει ο κολοσσός της υψηλής τεχνολογίας. Μια εξ’ αυτών θα είναι και το Pixel Tablet, το οποίο σίγουρα αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον τον users.

    Σε αυτή τη φάση λίγα πράγματα δεν γνωρίζουμε για το νέο tablet της Google, καθώς οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στο γεγονός ότι αυτό θα διαθέτει: Tensor G2 chipset, 8GB RAM και 128 ή 256 storage, εξασφαλίζοντας έτσι αρκετά smooth επιδόσεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα κάνει ρεκορ στα benchmarks. Μια ακόμη διαρροή αναφέρει ότι το tablet της Google θα διαθέτει οθόνη στις 10.95 ίντσες, θα υποστηρίζει stylus και συνδέεται με το ειδικό Charging Dock της Google.

    Βέβαια, πέραν των specs αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους users είναι η τιμή του Pixel Tablet και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως οικονομικό, καθώς θα ξεπερνάει τα 650 ευρώ, φτάνοντας ακόμη και τα 700 ευρώ σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Αυτή είναι και η τελευταία πληροφορία που δημοσίευσε ο γνωστός leaker Roland Quandt, ο οποίος έχει ένα πολύ καλό record πετυχημένων προβλέψεων, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι η παραπάνω θα είναι η τελική τιμή του Pixel Tablet.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles