16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Plastc. Η νέα κάρτα που θέλει να αντικαταστήσει όλες τις κάρτες στο πορτοφόλι σας

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μία κάρτα που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όλες τις… κάρτες μας, καθώς θυμόμαστε ακόμη την Coin που είχαμε δει πέρυσι. Η Plastc card, όμως, έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με κάθε θεωρητικό ανταγωνιστή της, καθώς μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις τρέχουσες και επερχόμενες τεχνολογίες καρτών, ώστε να μπορέσει να κάνει πράξη την υπόσχεσή της.

    Plastc Card

    Μπορεί να αποθηκεύσει έως 20 κάρτες, ενσωματώνει μαγνητική ταινία, EMV Chip, έχει δυνατότητα τοποθέτησης secure PIN για περισσότερο ασφαλείς συναλλαγές, υποστηρίζει RFID και NFC, ενώ διαθέτει οθόνη αφής e-ink που μπορεί να εμφανίσει την επιλεγμένη κάρτα σας ακόμη και barcodes από συνδρομές γυμναστηρίου κ.ά.

    Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να γνωρίζετε μέσω push notifications, ότι κάπου την… έχετε ξεχάσει.

    Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της Plastc διαρκεί 30 μέρες, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ενώ η δυνατότητα απομακρυσμένης διαγραφής δεδομένων συμπληρώνει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της.

    Θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι με κόστος 155 δολάρια, ενώ, προς το παρόν, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με αρκετές γνωστές τράπεζες στην Αμερική, για να εξασφαλίσει τη χρηστικότητα της κάρτας Plastc με το λανσάρισμά της.

    Το ζήτημα είναι, πάντως, στην εποχή των πληρωμών από το κινητό (θυμηθείτε το Apple Pay που πρόσφατα λάνσαρε η αμερικανική εταιρεία) μία τέτοια κάρτα θα μας είναι τελικά χρήσιμη ή… όχι και τόσο;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles