20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παίξτε δωρεάν το θρυλικό Syndicate!

    Οι πιο παλιοί gamers δε γίνεται να μην θυμούνται το Syndicate, έναν ιστορικό τίτλο που κυκλοφόρησε το 1993 και που αποτέλεσε μία έμπνευση του Peter Molyneux και της θρυλικής εταιρείας ανάπτυξης, Bullfrog. Το Syndicate ξεχώρισε για τους μοναδικούς μηχανισμούς του gameplay, που βασίστηκαν σε ένα μοντέλο real-time strategy δράσης με squad-based τακτικές, το οποίο λατρέυτηκε όσο κάνενα άλλο strategy game από τους gamers της εποχής.

    syndicate-main

    Το setting του all-time classic Syndicate λαμβάνει χώρα σε έναν εφιαλτικό κόσμο του μέλλοντος (το σωτήριο έτος 2096), όπου η ανθρώποτητα ελέγχεται από μεγάλες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνται να καθοδηγήσουν μία ομάδα 4 πρακτόρων cyborgs, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα άκρως επικίνδυνο πεδίο μάχης. Οι αποστολές του Syndicate ξεχώριζαν για τον tactical χαρακτήρα τους και ένα μεγάλο μέρος του στρατηγικού παιχνιδιού αφορούσε στη σωστή διαχείριση του προσωπικού σας. Η κυρίαρχη cyberpunk αισθητική σε συνδυασμό με το βαθύ tactical gameplay οδήγησαν το Syndicate στο πάνθεον των παιχνιδιών στρατηγικής. Τώρα όλοι οι gamers έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν το Syndicate μέσω του Origin και έτσι να γνωρίσουν ένα κομμάτι από την ιστορία του gaming! Μην χάνετε άλλο χρόνο… κατεβάστε το τώρα και ταξιδέψτε στο χρυσό παρελθόν του gaming!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles