18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony δεν φοβάται τις επιπτώσεις του Κορονοϊού. Κανονικά το release του PlayStation 5!

    Το 2020 είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας, εξαιτίας των δραματικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊου, καθώς ο φονικός ιός έχει σχεδόν απλωθεί σε όλα τα κράτη του κόσμου. Ωστόσο, στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε την αλλαγή φρουράς – γενιάς στον κόσμο του gaming, καθώς τόσο η Sony όσο και η Microsoft στη χριστουγεννιάτικη περίοδο θα έριχναν στην αγορά τις νέες κονσόλες τους, PlayStation 5 και Xbox Series X.

    Παρά τις δυσκολίες βέβαια, η Sony δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις επιπτώσεις του COVID-19 και παρόλο που τα κέρδη της θα είναι μειωμένα, δεν είναι διατεθειμένη να αναβάλλει την κυκλοφορία του PlayStation 5. Σύμφωνα με έναν υπεύθυνο της Sony που μίλησε στο Bloomberg, για το μήνα Φεβρουάριο αναμένεται να υπάρξει βουτιά της τάξεως των 370 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλα αυτά, ορισμένα first-party games για το PS4 όπως το The Last of Us Part 2 ή το Ghost of Tsushima δεν αποκλείεται να επηρεαστούν από την συγκεκριμένη κατάσταση, χωρίς βέβαια μέχρι στιγμής να υπάρχει μια αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τα digital releases των τίτλων, παρά μόνο τα δισκάκια σε physical μορφή. Σε άλλα νέα, η Sony έβαλε «κόφτη» στις ταχύτητες downloading του PlayStation Network, έτσι ώστε να συμβάλλει και αυτή με τη σειρά της στην προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να συνεχίσουν τα δίκτυα να είναι online, αποτρέποντας το τηλεπικοινωνιακό Blackout λόγω υπερφόρτωσης.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles