18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    PlayStation Plus: Αυτή είναι η απάντηση της Sony στο Xbox Game Pass

    Το τελευταίο διάστημα οι ανατροπές στη βιομηχανία του gaming διαδέχονται η μία την άλλη, με «κερασάκι στην τούρτα» να αποτελεί η τεράστια εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft που αναμένεται να δώσει σαφές προβάδισμα στις κονσόλες Xbox.

    Ήταν δεδομένο ότι η Sony δε θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια και αργά ή γρήγορα θα παρουσίαζε τη δική της εκδοχή του Game Pass, προκειμένου να ακολουθήσει τα νέα δεδομένα και να παραμείνει ουσιαστικά ανταγωνιστική. Πράγματι, η νέα εποχή έφτασε και για το Playstation Plus που παρουσίασε πρόσφατα 3 διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα.

    PlayStation Plus Essential: Είναι το γνωστό πακέτο που διέθετε μέχρι σήμερα η εταιρεία με κόστος 8,99 ευρώ το μήνα, 24,99 ευρώ το τρίμηνο ή 59,99 ευρώ το χρόνο.

    PlayStation Plus Extra: Έρχεται με έναν εκτενή κατάλογο 400 παιχνιδιών από τα PS4 και PS5, επιτυχίες των PlayStation Studios αλλά και από άλλα στούντιο. Το κόστος του στη χώρα μας ανέρχεται στα 13.99 ευρώ για 1 μήνα, 39.99 ευρώ για το 3μηνο πακέτο και 99.99 ευρώ για το ετήσιο.

    PlayStation Plus Premium: Εκτός από τα προνόμια των άλλων δύο πακέτων έρχεται με 340 έξτρα τίτλους. Εδώ συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια και του PS3 μέσω cloud streaming και επιλογές από κλασικά αγαπημένα των PS1, PS2 και PSP. Το κόστος των πακέτων ανέρχεται σε 16.99 ευρώ το μήνα, 49.99 ευρώ το 3μηνο και 119.99 ευρώ το χρόνο.

    Σημειώνεται ότι στη χώρα μας το συγκεκριμένο πακέτο ονομάζεται PlayStation Plus Deluxe και θα διατίθεται σε διαφορετική τιμή από το Premium πακέτων άλλων χωρών.

    Το νέο PlayStation Plus θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο από τον Ιούνιο στις μεγάλες πρώτα αγορές και στη συνέχεια στη χώρα μας. Αναμένουμε λεπτομέρειες για την τελική ημερομηνία.

    Διαβάστε επίσης:

    Εντός του 2022 η κυκλοφορία του επικού open-world RPG “One Piece Odyssey”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles