22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πληκτρολόγιο & Mouse: ασύρματο αδιάβροχο σετ

    Αν το καλοσκεφτείτε, παρά τις touch μεθόδους αλληλεπίδρασης με τις συσκευές μας, συνεχίζουμε να καταλήγουμε στην πληκτρολόγηση ως τον κυρίαρχο τρόπο.

    Είτε από συνήθεια δεκαετιών, είτε επειδή όντως υπάρχει κάτι εξαιρετικά πρακτικό στο παλιό καλό πληκτρολόγιο, έχει καταφέρει να εξελιχθεί αλλά όχι να αντικατασταθεί.

    Η πιο συνηθισμένη μορφή του σήμερα, είναι ως σετ μαζί με κάποιο mouse (γνωστά ως desktop sets) καθώς ομολογουμένως το ένα δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα χωρίς το άλλο.

    Αν θέλετε κάποια πρακτική λύση για άνετο σερφάρισμα και πληκτρολόγηση δείτε την ενδιαφέρουσα πρόταση της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 13,90€ !!!

    Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο και ένα mouse, ασύρματα φυσικά, αφού όλοι προσπαθούμε να οδηγήσουμε τα καλώδια προς… εξαφάνιση.

    Το δυνατό χαρακτηριστικό τους όμως, είναι η αδιάβροχη προστασία! Όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, είναι απίθανο να μην πέσει κάποια ανύποπτη στιγμή νερό ή καφές πάνω στο γραφείο σας. Σε αυτή την περίπτωση το πληκτρολόγιο και το mouse βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή», ενώ όσο και αν στεγνώσουν, η λειτουργία τους δεν επανέρχεται ποτέ ξανά στο «εργοστασιακό» επίπεδο.

    Οι συσκευές που σας παρουσιάζουμε εδώ όμως, μπορούν να επιβιώσουν χωρίς πρόβλημα. Δείτε τη μικρή επίδειξη… ψυχρολουσίας στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Απλά τοποθετείτε μία μπαταρία ΑΑ στο πληκτρολόγιο και άλλες δύο στο mouse, συνδέετε τον διακριτικό πομποδέκτη σε μία θύρα USB του υπολογιστή σας, και είστε έτοιμοι.

    Το mouse μάλιστα διαθέτει και ένα τρίτο πλήκτρο, με το οποίο ρυθμίζετε άμεσα και εύκολα την ταχύτητα κίνησης του δείκτη (cursor) στην οθόνη. Απλά πατήστε το διαδοχικά, αλλάζοντας την ταχύτητα απόκρισης σε βαθμίδες μεταξύ 800 και 3200 dpi. Αυτή τη λειτουργία θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τόσο οι γραφίστες όσο και οι gamers, καθώς και οι δύο ασχολίες απαιτούν λεπτομερή έλεγχο.

    Το σετ αυτό είναι ιδανικό όχι μόνο για desktop PC, αλλά επίσης για Windows tablets, καθώς έτσι μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πλήρεις υπολογιστές. Κατάλληλο όμως είναι και για laptops, τόσο για την περίπτωση που χαλάσουν τα ενσωματωμένα input devices (πληκτρολόγιο / touchpad) όσο και για την περίπτωση που θέλετε να δουλέψετε περισσότερο εργονομικά.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δουλέψτε όχι μόνο άνετα και εργονομικά αλλά και χωρίς να φοβάστε το ποτήρι νερού πάνω στο γραφείο σας!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 13,90 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles