20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Plugitin Power Bank PB3 Power Plus Review: «Πρωτοποριακό και με… στυλ ελληνικό»!

    Η ελληνική εταιρεία Plugitin, πρόσφατα κυκλοφόρησε μία ξεχωριστή πρόταση, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ανεπτυγμένα και εξελιγμένα τεχνολογικά (και συγχρόνως χρήσιμα) gadgets που έφτασαν στα χέρια μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το Power Bank PB3 Power Plus πρόκειται για ένα power bank διαφορετικό από όλα τα αλλά, καθώς πρόκειται για ένα είδος βάσης που μπορεί να φορτίσει παράλληλα 4 συσκευές και συγχρόνως να προβάλλει διαφημιστικά μηνύματα από την ενσωματωμένη οθόνη προβολής. Το εξελιγμένο PB3 Power Plus καθίσταται ιδανικό για χρήση σε μαγαζιά εστίασης (μπαρ, ρεστοράν, καφετέριες), εμπορικά καταστήματα και εταιρείες όπου στόχος είναι να προβληθεί κάποιο μήνυμα προωθητικής φύσης, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα ο εκάστοτε χρήστης να φορτίσει την συσκευή που επιθυμεί.

    Plugitin (8)

    Εξελιγμένα features!

    Βγάζοντας το Power Bank PB3 της Plugitin από την συσκευασία του αμέσως το μάτι σου πέφτει στον όμορφο σχεδιασμό και στην εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή που διακρίνεται για την σταθερότητα της. Στα πλαϊνά του βρίσκονται δυο υπερανθεκτικά braided καλώδια για τη φόρτιση κινητών, όπου το αριστερό καλώδιο φορτίζει smartphones με την κλασική υποδοχή microUSB 2.0 και το δεξιό καλώδιο (lightning cable) μπορεί να φορτίσει iPhone 5 και iPhone 6. Παράλληλα, στα πλάγια φιλοξενούνται δύο εξόδοι USB Type-A, όπως επίσης και η υποδοχή για την φόρτιση του Power Bank. Στη βάση εντοπίσαμε μία σειρά από χρήσιμα physical buttons, όπως είναι το πλήκτρο Reset, το Volume +/- για τη αυξομείωση της έντασης του ήχου, το Video Switch button το οποίο εναλλάσσει την προβολή photos ή videos, ενώ τέλος το Display Control σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις προβαλλόμενες εικόνες.

    Plugitin (4)

     

    Στο μπροστινό τμήμα διακρίνεται η οθόνη 7 ιντσών, η οποία δύναται να προβάλλει μία σειρά από media files που είτε αφορούν σε εικόνες (format: JPG, BMP, GIF, PNG) είτε σε videos σε ανάλυση στα 720p (υποστηρίζει MP4, MKV, MOV, RMVB, WMV). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι συνδέσετε την microUSB slot που βρίσκεται στη βάση της συσκευής στο PC σας και να μεταφέρετε τα videos ή τις photos σε χρόνο… dt, με τα εύχρηστα menus καθιστούν τον χειρισμό των εικόνων και των videos παιχνιδάκι.

    Plugitin (6)

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς πάνω από την οθόνη της Power Bank της Plugitin υπάρχει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας που δύναται να ανιχνεύσει την κίνηση, ενεργοποιώντας τη συσκευή όταν «καταλάβει» την κίνηση και απενεργοποιώντας την (για περισσότερη οικονομία) όταν αντιληφθεί ότι κάποιος δεν υπάρχει στο οπτικό πεδίο του αισθητήρα. Επιπλέον, υπάρχει και μία δεύτερη πλευρά, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλλετε και κάποιο άλλο διαφημιστικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας κάποιο προωθητικό poster (ή κάποιον κατάλογο εάν χρησιμοποιείται το Power Bank της Plugitin σε κάποιον χώρο εστίασης).

    Plugitin (1)

    Από τη στιγμή που η πρόταση της Plugitin έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας στα 20800mAh (που φέρει την υπογραφή της Samsung) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεκάδες φορτίσεις συσκευών, ενώ παρότι έχουμε να κάνουμε μία μπαταρία με τόσο μεγάλη χωρητικότητα απαιτούνται 5-6 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει προστασία υπέρτασης, βραχυκυκλώματος και θερμοκρασίας, όπως επίσης εύκολη φόρτιση και αποφόρτιση στον ίδιο χρόνο.

    Plugitin (2)

    Καινοτομία στο επίκεντρο!

    Το Plugitin Power Bank PB3 (με τιμή στα 160 ευρώ) αποτελεί μία εντυπωσιακά καινοτόμα πρόταση που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για την επιχείρηση σας. Φέρνοντας την καινοτομία και την ευκολία χρήσης στο επίκεντρο είναι βέβαιο ότι αποτελεί μία εξαιρετικά χρήσιμη και πολυεπίπεδη λύση που μπορεί να απογειώσει την επιχείρηση σας.

    Περισσότερα για το Plugitin Power Bank PB3 μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ την συσκευή μας την παραχώρησε το κατάστημα Cellphones.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles