21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Pocketalk: «O αυτόματος μεταφραστής τσέπης που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση»! (ΜWC19)

    Πολλές φορές θα έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση να βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα και να δυσκολεύεστε σημαντικά να καταλάβετε ακόμη και την παραμικρή λέξη από την γλώσσα που μιλούν οι ντόπιοι κάτοικοι της… Και επειδή πολλές φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να μην είναι… αρκετή, για αυτό υπάρχει το Pocketalk, μια λιλιπούτεια συσκευή που χωράει ακόμη και στην παλάμη του χεριού σας και ουσιαστικά πρόκειται για έναν αυτόματο μεταφραστή τσέπης!

    dav

    Το Pocketalk που είχαμε την ευκαιρία να το δούμε στο πλαίσιο του Mobile Focus, ενός side-event που παραδοσιακά «συνοδεύει» το MWC, μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς μπορεί να μεταφράσει on-the-fly από τη μία γλώσσα στην άλλη, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Το Pocketalk διακρίνεται για την ευχρηστία του και μπορεί να δουλέψει με WiFi, mobile data ή personal hotspot και δύναται να μεταφράσει σε 74 διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά!

    sdr

    Εμείς το δοκιμάσαμε στο Mobile Focus event και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετικό! Αναμφίβολα, το δημιούργημα της ιαπωνικής Sourcenext σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, ειδικότερα σε περίπτωση που ταξιδεύετε πολύ! Το Pocketalk στοιχίζει στα 249 και 299 δολάρια (ανάλογα με την έκδοση του) και περισσότερο info για αυτό το εξαιρετικά χρήσιμα gadget, μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles