11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Poco C51: Ανακοινώθηκε το απόλυτα οικονομικό Poco-phone!

    Η Poco αναμφίβολα αποτελεί ένα εξαιρετικά πετυχημένο brand και σίγουρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους χρήστες που προσανατολίζονται για συσκευές που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία του Value for Money. Η Poco πρόσφατα ανακοίνωσε μια ultra budget-friendly πρόταση, με το Poco C51 να αποτελεί ένα απίστευτα οικονομικό smartphone, προσφέροντας μια αξιόλογη εμπειρία χρήσης με τιμή που κυμαίνεται κοντά στα 100 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, η συσκευή έρχεται με LCD οθόνη 6.52 ιντσών (HD+ ανάλυσης), ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα Helio G36 chipset.  Η συσκευή προσφέρει 4GB RAM και 64GB storage (υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD), ενώ παράλληλα διαθέτει Android 13 (Go Edition) μπαταρία στα 5.000mAh (υποστηρίζει φόρτιση στα 10W). Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup του, αυτό είναι αρκετά “basic” με το σούπερ οικονομικό smartphone της Poco προσφέρει selfie camera στα 5MP, ενώ στο rear τμήμα θα βρείτε κάμερα στα 8MP. Όπως έγινε γνωστό το Poco C51 θα κυκλοφορήσει σε Power Black και Royal Blue χρώματα, με την τελική τιμή του να ανέρχεται περίπου στα 104 δολάρια. Αναμφίβολα, το Poco C51 πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση για όλους τους users που θέλουν ένα σούπερ οικονομικό smartphone, το οποίο να μπορεί να τους καλύψει στην καθημερινότητά τους ή μια δεύτερη συσκευή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles