14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Ποια είναι τα τρία νέα κανάλια που προστεθήκαν στην πλατφόρμα της Cablenet

    Cablenet_logo_purple

    Σε τρεις νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες στην πλατφόρμα τηλεόρασής της προχώρησε πρόσφατα η Cablenet, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για συνεχή εμπλουτισμό των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Πρόκειται για τα δυο καινούργια μουσικά κανάλια, το MAD Hits και MAD Greekζ  που βρίσκονται στις θέσεις 703 και 704 αντίστοιχα, και το κανάλι ψυχαγωγίας ΑΡΤ που βρίσκεται στη θέση 411, και είναι πλέον διαθέσιμα στο βασικό μπουκέτο καναλιών Start TV και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

    Ειδικότερα, το MAD Hits είναι ένα πρωτότυπο μουσικό κανάλι γενικού ρεπερτορίου που μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες -ελληνικές και ξένες- από όλα τα είδη μουσικής και περιλαμβάνει μουσικά βίντεο κλιπς (clips) και μουσικές εκπομπές. Το ρεπερτόριο αποτελείται από 60% ελληνική μουσική και 40% από ξένη μουσική.

    Ανάλογης θεματολογίας είναι και τo MAD Greekζ, το πρώτο μουσικό κανάλι αποκλειστικά με ελληνική μουσική το οποίο βρίσκεται 9 χρόνια στον αέρα – από το Σεπτέμβριο του 2008 – και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο 24ώρο πρόγραμμα με mixer shows, charts και συνεντεύξεις δημοφιλών καλλιτεχνών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα spin-off του μουσικού καναλιού MAD TV. Τα μουσικά αυτά κανάλια, MAD Hits και MAD Greekζ είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της πλατφόρμας τηλεόρασης της Cablenet, για το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

    Τέλος, το Ελληνικό ψυχαγωγικό κανάλι ΑΡΤ με συνεχή παρουσία στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας τα τελευταία 25 χρόνια, θα μεταδίδεται αυτούσιο και στην Κύπρο ενώ είναι πλέον διαθέσιμο και μέσω της πλατφόρμας τηλεόρασης της Cablenet. Το πρόγραμμα του ΑΡΤ είναι πολυθεματικό και καλύπτει τους άξονες, ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμός, μουσική, κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

    Τα έως τώρα στοιχεία και η πορεία της Cablenet, δείχνουν πως απώτερος σκοπός της εταιρείας για το άμεσο μέλλον είναι να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο μωβ κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, μέσα από ολοκληρωμένα value-for-money πακέτα με τηλεόραση, θέαση κατά παραγγελία (CableView on Demand), τις ψηλότερες ταχύτητες διαδικτύου και αξιόπιστες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, επιβεβαιώνοντας έτσι με το καλύτερο τρόπο το σλόγκαν «Ζήσε την απόλυτη μωβ εμπειρία!».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles