20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ποιες παλαιότερες συσκευές Samsung θα αναβαθμιστούν με Galaxy AI;

    Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετός λόγος για το Galaxy AI, αφού, μετά την παρουσίαση του Galaxy S24, μια νέα εποχή ξεκίνησε για όσους επιλέγουν σταθερά τις συσκευές της Samsung. Τα νέα είναι καλά. Η εταιρεία πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε ότι οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη θα έρθουν και σε κάποιες παλαιότερες συσκευές το Μάρτιο. Ποιες είναι αυτές; Ας δούμε στη συνέχεια.

    Η λίστα με τις συσκευές που θα δουν το update τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα εξής:

    • Galaxy S23
    • Galaxy S23+
    • Galaxy S23 Ultra
    • Galaxy S23 FE
    • Galaxy Z Fold 5
    • Galaxy Z Flip
    • Galaxy Tab S9

    Τι περιλαμβάνει το Galaxy AI

    Εκτός από τις παραπάνω συσκευές, η Samsung ανέφερε ότι περισσότερες συσκευές θα ανακοινωθούν εν καιρώ, αφού η εταιρεία στοχεύει να φέρει το Galaxy AI σε 100 εκατ. χρήστες μέσα στο 2024.

    Στα AI features που είδαμε με το λανσάρισμα του Galaxy S24 περιλαμβάνονται AI tricks που διευκολύνουν την επικοινωνία, όπως το Chat Assist (προσαρμόζει τον τόνο του μηνύματος και μεταφράζει τα μηνύματα), το Live Translate (real-time φωνητικές μεταφράσεις) και το  Interpreter (split-screen translation για προσωπικές συζητήσεις). Οι παραπάνω συσκευές θα λάβουν επίσης το Circle to Search (επιτρέπει στο χρήστη να αναζητά οτιδήποτε στην οθόνη σχεδιάζοντας έναν κύκλο γύρω από αυτό), το Note Assist (μορφοποίηση, συνόψεις και μεταφράσεις σημειώσεων), το Browsing Assist (συνόψεις άρθρων ειδήσεων) και το Transcript Assist (μεταγράφει και συνοψίζει meeting recordings).

    Τέλος, έχουμε και κάποια image-based AI features, όπως τα Generative Edit, Edit Suggestion και Instant Slow-Mo.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά συσκευών για το 2024 με ενσωματωμένη τεχνολογία AI στο “World of Samsung”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles