19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο tablet; Δες το LG Optimus Vu που ανακοινώθηκε επίσημα να ισιώσεις

    Αποφασισμένη να κερδίσει και αυτή μερίδιο στην αγορά των phablets είναι η LG. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει ήδη ο όρος phablet προέρχεται από τη συνένωση των λέξεων phone και tablet. Κλείνει η παρένθεση.

    Για το LG Vu πάντως, του οποίου το όνομα δεν αποκλείεται να σημαίνει προμνησία (γαλλιστί déjà vu), σου έχουμε μιλήσει ξανά. Αυτή τη φορά ωστόσο η αναφορά γίνεται για το επίσημο έγγραφο. Και πιο συγκεκριμένα για το press release. Έρχεται απευθείας από την Κορέα όπου εκεί υπό συνθήκες, εργάζονται ακόμη και τις Κυριακές.

    Η ουσία είναι ότι σε μια εποχή που τα smartphones θέλουν να κλέψουν λίγη αίγλη από τις ταμπλέτες, η LG υπενθυμίζει ποιος είναι ο leader στα monitors, εφόσον οι δικές της 5 ίντσες (με αναλογία 4:3, αλά iPad) είναι τεχνολογίας IPS. Έστω και αν σε σχέση με το αντίπαλο Galaxy Note προσφέρουν λόγω ανάλυσης (1024×768) χαμηλότερο ppi στα 256, αντί 285…

    Και μην ψάχνεις για τετραπύρηνο chipset. Η ναυαρχίδα της LG το σνομπάρει. Αρκείται σε έναν dual-core Qualcomm Snapdragon στα 1.5GHz, σε 32GB εσωτερικής μνήμης και στο Android έκδοσης 2.3.7 μιας και το ICS μπορεί να περιμένει. Καλά και άγια τα απλά κινητά αλλά οι φετιχιστές ή απλά οι επαγγελματίες λατρεύουν ήδη τη μεγάλη οθόνη. Έστω και αν προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία νύξη για κυκλοφορία του LG Vu σε Ευρώπη. Συμβουλή πάντως είναι να περιμένεις καλύτερα μέχρι το Mobile World Congress στις 27 του μηνός. Θα σου έρθει σαν déjà vu.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles