21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο το μέλλον του White Vision στο MCU; Δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Paul Bettany

    Που είναι ο White Vision; Θα είναι στο Dr Strange: The Multiverse of Madness; Θα ξανά συναντηθεί με την Wanda; Θα ξανά υποδυθεί ο Paul Bettany τον χαρακτήρα του από το MCU; Τελικά, ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

    Πρώτα Jarvis, ύστερα Vision και μετά White Vision. Το αγαπημένο synthezoid του Marvel Cinematic Universe (MCU), ο Vision, έχει περάσει πολλά. Έχει χρησιμοποιηθεί ως όπλο, απέτυχε να προστατέψει το mind stone με αποτέλεσμα το μισό σύμπαν να αφανιστεί από τον Thanos και έχει πεθάνει 3 ολόκληρες φορές. Και τις 3, μάλιστα, με την παρουσία της γυναίκας που αγαπά, της Wanda Maximoff. Προειδοποίηση: ακολουθούν spoilers για τo WandaVision. Συνεχίζετε να διαβάζετε με δική σας ευθύνη, αν και για να είστε εδώ, μάλλον το έχετε δει.

    Παρά τον θάνατο του Vision, ωστόσο, στην πρώτη τηλεοπτική σειρά της Marvel για το Disney+, στο WandaVision, είχαμε όχι έναν αλλά 2 ολοζώντανους (κατά κάποιον τρόπο) Vision. Ο ένας εκ των δύο, ο White Vision, είναι το σώμα και τα καλώδια του αυθεντικού Vision, χωρίς το mind stone. Εάν και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί, η σειρά μας εξηγεί ότι«αναστήθηκε» χάρη στην δύναμη της Wanda, η οποία πηγάζει από το mind stone. Έτσι, ο αυθεντικός Vision έγινε ο White Vision, ένα «όπλο» σχεδιασμένο να σκοτώσει την ίδια την Wanda. Ωστόσο, ο “Hex” Vision, αυτός που έφτιαξε η Wanda, κατάφερε μετά από μία «φιλοσοφική» μάχη, να επαναφέρει τις αναμνήσεις του White Vision.

    Τότε, ενώ όλοι περιμέναμε μία επανασύνδεση του με την αγαπημένη του… εκείνος απλά πέταξε και εξαφανίστηκε. Καμία άλλη πληροφορία δεν μας δόθηκε για το μέλλον του στο MCU. Θα ξανά επιστρέψει; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

    Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα ο Paul Bettany, ο ηθοποιός που υποδύεται όλες αυτές τις εκδοχές του Vision στο MCU, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει με τα Marvel Studios για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σημαίνει αυτό, πως δεν θα είναι ούτε στο Dr. Strange 2, στο οποίο θα ξανά δούμε την Scarlet Witch – Wanda Maximoff;

    Τουλάχιστον, ο Paul Bettany μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να επιστρέφει στο MCU ως Vision, όσο τον χρειάζονται, καθώς αγαπά πολύ τον συγκεκριμένο ρόλο. Συμφώνησε και ο ίδιος πως θα είναι περίεργο ενώ εισήγαγαν τον White Vision να μην τον αξιοποιήσουν, ωστόσο δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν έχει συζητήσει με τους παραγωγούς για το πιθανό μέλλον του χαρακτήρα.

    Διαβάστε ακόμη: Θα έχει 2η σεζόν το WandaVision του Disney+; Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige

    White Vision

    Εμείς συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε: Που βρίσκεται ο White Vision; Τι θα κάνει από εδώ και πέρα; Γιατί δεν ξανά συναντιέται με την Wanda; Είναι δυνατόν η Marvel να εισήγαγε έναν νέο χαρακτήρα, μόνο για να τον εξαφανίσει αμέσως χωρίς εξήγηση; Ίσως πάρουμε μερικές εξηγήσεις στο Dr. Strange 2. Μόνο το μέλλον θα δείξει! 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles