17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Polar Loop 2 hands-on: Το smart band που τα κάνει όλα!

    Είναι σπάνιο σε ένα μικρό “πακέτο” να βρίσκουμε πολλές δυνατότητες… χαρακτηριστικό που επιζητούμε σε ένα fitness tracker/smartwatch. Το Polar Loop 2 ανήκει στην κατηγορία αυτή καθώς είναι ένα “θαυματουργό μικρό” και μας κάλυψε με το παραπάνω!

    Ξεκινάμε από τα βασικά: Έχει αυτονομία έως 8 ημερών, οπότε δε χρειάζεται να το φορτίζετε κάθε βράδυ. Είναι πανάλαφρο (38 γραμμάρια) και άνετο στο χέρι, με μόνο μειονέκτημα πως πρέπει να… κόψετε το λουράκι στα μέτρα σας, αλλά δείτε το θετικό… δε θα μπορεί να το “δανειστεί” κανένας άλλος από εσάς! Συγχρονίζεται εύκολα με την πλατφόρμα Polar Flow και το αντίστοιχο app για Android ή iOS και μπορεί να σας δείξει τα εξής:

    Ώρα, βήματα, διανυθείσα απόσταση, θερμίδες που έχετε καταναλώσει (μαζί με του βασικού μεταβολισμού), το ποσοστό του ημερήσιου στόχου σας που έχετε πετύχει αλλά και πόση ώρα φυσικής δραστηριότητας χρειάζεται ακόμη να ολοκληρώσετε.

    polar flow

    Επίσης, συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth και μπορεί να σας παρέχει smart notifications για εισερχόμενες κλήσεις, SMS και e-mail, ενώ αν η επαφή σας είναι με λατινικούς χαρακτήρες, μπορεί να εμφανίζεται κι αυτή. Όλα αυτά με το πάτημα του ενός και μόνου πλήκτρου του, χάρη στα 85 LEDs της οθόνης του.

    polar loop 2 (5)

    Είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 20 μέτρων και μη σας ξεγελά η εμφάνισή του, καθώς μπορεί να καταγράψει και τους καρδιακούς παλμούς σας, αφού συνδέεται με τους εξωτερικούς πομπούς/αισθητήρες Polar H7 και H10, έτσι το Loop 2 μπορεί να συντροφεύσει και έναν επαγγελματία ή ημιεπαγγελματία αθλητή με ευκολία!

    polar loop 2 (9)

    polar loop 2 (8)

    polar loop 2 (7)

    Καταγράφει ακόμη και την ποιότητα του ύπνου σας ενώ διαθέτει και δόνηση, για τις ειδοποιήσεις και το ξυπνητήρι. Τέλος, θα το βρείτε σε μαύρο, λευκό και ρόζ, αλλά και στην ειδική έκδοση Crystal με ενσωματωμένες αστραφτερές πέτρες.

    polar loop 2 (3)

    Όλα τα προϊόντα Polar είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στα ηλεκτρονικά καταστήματα «Κωτσόβολος» και «Public»,
    στα αθλητικά καταστήματα «Intersport» και «Zakcret», στα fitness καταστήματα «X-Treme Stores» και σε 300 ακόμα σημεία λιανικής πώλησης.

    Περισσότερα για τα προϊόντα Polar θα βρείτε στο www.polar.gr.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles