15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Polaroid Go: Η μικρότερη αναλογική instant κάμερα… ever!

    Μπορεί οι digital φωτογραφίες να βρίσκονται παντού και να χαρίζουν τεράστια ευκολία, όμως οι παραδοσιακές φωτογραφίες σε αναλογική μορφή πάντοτε θα κατέχουν μια θέση στους νοσταλγούς του παρελθόντος (κι όχι μόνο). Η Polaroid, μία από τις λιγοστές εταιρείες που έχει απομείνει και επιμένει «αναλογικά» πρόσφατα παρουσίασε την πιο λιλιπούτεια φωτογραφική μηχανή για instant φωτογραφίες στον… κόσμο, την Polaroid Go. Με 10 εκατοστά μήκος και μόλις 8 εκατοστά πλάτος είναι μικροσκοπική και όπως μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού.

    Και μπορεί να είναι μικρή στο μάτι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε δυνατότητες και εξελιγμένες λειτουργίες, καθώς έρχεται με selfie mirror, dynamic flash, double exposure και ένα self-timer, ενώ μάλιστα υπάρχει και ένας μετρητής που σας βοηθάει να είστε πάντα ενήμεροι για το πόσες φωτογραφίες σας απομένουν. Επιπλέον, η Polaroid Go διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 750mAh και με μία φόρτιση μπορεί να βγάλει περισσότερα από 15 packages των ειδικών φιλμ Polaroid. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Go, η Polaroid δημιούργησε ένα νέο τύπο φιλμ, για αυτό και ένα έχετε στην κατοχή σας παλαιότερο φιλμ για κάμερες της ίδιας εταιρείας δεν θα μπορεί δυστυχώς να χρησιμοποιηθεί.

    H Polaroid Go θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Απριλίου και θα κοστίζει 100 δολάρια, ενώ σε έκδοση μαζί με 16 φωτογραφικά frames θα την βρείτε στα 120 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles