18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πολλά μαθητικά χαμόγελα κέρδισε… η Prestigio!

    Έναυσμα για πολλά μαθητικά χαμόγελα αποτέλεσε η επιλογή της Prestigio, να στηρίξει το καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB την περασμένη Τρίτη 8 Ιουλίου στην παραλία Δασούδι στην Λεμεσό. Με χαλαρη διάθεση, γονείς και μαθητές, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πλούσια εδέσματα, live link, αλλά και με ένα πρωτότυπο – έξυπνο διαγωνισμό που διοργάνωσε για τα παιδιά η Prestigio, ως υποστηρικτής της εκδήλωσης.

    prestigio3

    Πιο συγκεκριμένα, μέσω ενός διαδραστικού πίνακα (Multiboard) της Prestigio, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμό, παίζοντας συγκεκριμένο παιγνίδι. Το παιδί που κατάφερε να συγκεντρώσει τη ψηλότερη βαθμολογία κέρδισε ένα Prestigio Multipad Visconte. Νικήτρια ήταν η Ειρήνη Χριστοδούλου.

    prestigio4

    Ταυτόχρονα η Prestigio μοίρασε κουπόνια έκπτωσης για το Prestigio Multipad Visconte, ειδικά για τους μαθητές του ομίλου οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν το Visconte σε ειδική τιμή γνωριμίας για περιορισμένο διάστημα μόνο από τα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λεμεσό και Λευκωσία μέχρι και τις 19/07.

    Το MultiPad Visconte, είναι το πρώτο windows tablet από την Prestigio. Κατάλληλο για επαγγελματική άλλα και προσωπική χρήση το  Prestigio Visconte είναι Ιδανικό για τα άτομα που θέλουν να συνδυάσουν τα δύο. Με προεγκατεστημένο το Microsoft Office Home and Student 2013, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του Prestigio Visconte,  μπορεί κανείς να δημιουργήσει, να διαβάσει, και να κοινοποιήσει το υλικό που δημιούργησε σε Word, Excel η PowerPoint. Ιδανικά για χρήστες που αναζητούν μία συσκευή που τα διαθέτει «όλα σε ένα» για εργασία, παιχνίδι και ψυχαγωγία!

    O κος Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της ASBIS East Mediterranean τόνισε τη στήριξη της εταιρείας προς τους νέους αναφέροντας «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η ASBIS θεωρεί υποχρέωση της να στηρίζει τις προσπάθειες των νέων για μόρφωση. Τα Prestigio Multiboards και τα Multipad Visconte αποτελούν την ιδανική λύση στον τομέα της εκπαίδευσης».

    prestigio2

    prestigio1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles