21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πολλά μπράβο! Ο γνωστός streamer Ninja δωρίζει 150.000$ στην προσπάθεια καταπολέμησης των επιπτώσεων του Κορονοϊού!

    Πολλοί celebrities προσπαθούν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν στη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα απέναντι στον φονικό ιό COVID-19. Άλλοι μέσω της επιρροής που έχουν στο κοινό κι άλλοι πάλι εμπράκτως δίνοντας σεβαστά χρηματικά ποσά στις οργανώσεις και στις ιατρικές αρχές που μάχονται τον ιό. Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Tyler Blevins, ο διάσημος gamer και streamer που είναι γνωστός και ως «Ninja», ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του: Jessica Blevins, δώρισε στην οργάνωση: Feeding America, το πόσο των 150.000 δολαρίων, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων διασήμων όπως ο Ryan Reynolds και ο Jimmy Fallon.

    Στο σχετικό video post που έκανε ο Ninja, ανακοινώνοντας την αξιέπαινη αυτή πρόθεση του, τόνισε ότι σε όλη τη διάρκεια της πορείας του στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, έτσι ώστε να μπορεί να είναι οικονομικά ευκατάστατος. Για αυτό και στόχος τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του ήταν να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στις φτωχές οικογένειες που περνούν πολύ δύσκολα από την εξάπλωση του Κορονοϊού και πλήττονται άμεσα. O Ninja παράλληλα έδωσε συμβουλές στο ακροατήριο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει όλοι να σέβονται την ιδέα του social distancing, καθώς σε αυτή τη φάση είναι η μοναδική στρατηγική που μπορεί να φέρει αποτελέσματα και να τερματίσει την ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων. Πολλά μπράβο από εμάς και ελπίζουμε να δούμε κι άλλους celebrities είτε προέρχονται από τον χώρο του gaming, είτε του θεάματος να βοηθούν εμπράκτως στην κρίσιμη μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles