23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Πολλά… υποσχόμενο το νέο trailer του θρίλερ “Knock at the Cabin”

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για το επερχόμενο θρίλερ του M. Night Shyamalan «Knock at the Cabin», το οποίο βασίζεται στο γνωστό concept cabin-in-the-woods.

    Στην ταινία οι θεατές θα παρακολουθήσουν την ιστορία μιας οικογένειας. Δύο πατέρες και η κόρη τους κάνουν διακοπές σε μια απομακρυσμένη καλύβα αγροτικής περιοχής, μέχρι τη στιγμή που θα αποτελέσουν απρόσμενο στόχο εισβολέων. Παρά το γεγονός ότι οι επισκέπτες δηλώνουν ακίνδυνοι, δένουν τους γονείς και φέρνουν την οικογένεια αντιμέτωπη με απίστευτα ερωτήματα.

    Στο video που κυκλοφόρησε, η παραγωγή ρίχνει λίγο περισσότερο φως στα ερωτήματα αυτά. Στην ταινία συναντιούνται για ακόμα μια φορά ο Shyamalan με τον Rupert Grint, μαζί με τους Nikki Amuka-Bird και Abby Quinn. Το Knock at the Cabin θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Το σενάριο της ταινίας Knock at The Cabin βασίζεται στο βιβλίο “The Cabin at The End of The World” του συγγραφέα Paul Tremblay.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Die Hard: Είναι ή δεν είναι χριστουγεννιάτικη ταινία; Ο σκηνοθέτης της δίνει την απάντηση!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles