13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πολύπλοκες εξισώσεις στο… Pornhub! Καθηγητής ανεβάζει video για να διδάξει μαθηματικά

    Ένας καθηγητής το 2021 μπορεί να επικαλεστεί αρκετούς τρόπους, προκειμένου να προσελκύσει μαθητές. Άλλοι μοιράζουν κάρτες κι άλλοι χρησιμοποιούν τα social media ή επαγγελματικές πλατφόρμες, για να γνωστοποιήσουν online τις υπηρεσίες τους. Πρόσφατα όμως ένας καθηγητής από την Ταιβάν έκανε το επόμενο… βήμα, καθώς χρησιμοποίησε το γνωστό Pornhub για να διδάξει μαθηματικά!

    Πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές

    pornhub

    Πρόκειται για τον 34χρονο καθηγητή μαθηματικών Changshu, που με username changhsumath666 και με σλόγκαν «Play hard, Study Hard», κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές. Ανάρτησε τα online μαθήματά του στη δημοφιλή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, με στόχο να προσελκύσει μαθητές στα διαδικτυακά σεμινάριά του. Μπορεί τα video του να περιβάλλονται από διαφημίσεις σεξουαλικού περιεχομένου, όμως ο ίδιος παραμένει πιστός στην επιστήμη του. Όπως δήλωσε:

    “Δεν ήθελα να διδάξω μαθηματικά στο Pornhub. Ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι είμαι ένας δάσκαλος από την Ταϊβάν που μπορεί να διδάξει καλά μαθηματικά”.

    Διαβάστε επίσης:

    To PayPal απαντάει στις φήμες! Αρνείται ότι επιχείρησε να εξαγοράσει τo Pinterest!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles