17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    PonoPlayer: Το «iPod killer» γεννιέται στο Kickstarter!

    pono-music

    H λέξη «pono» στα χαβανέζικα σημαίνει «δίκαιος». Τέτοιος θέλει να είναι απέναντι στους μουσικούς και τα συγκροτήματα ο Neil Young, εμπνευστής και δημιουργός του PonoPlayer και επικεφαλής της PonoMusic, της εταιρείας δηλαδή που βρίσκεται πίσω από αυτό.

    Τι είναι ακριβώς η PonoMusic; Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που -λέει ότι- σέβεται τον καλλιτέχνη και προσφέρει στους ακροατές μουσική στην καλύτερη δυνατή –ψηφιακή- ποιότητα και παράλληλα «μια προσπάθεια για να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η καρδιά της μουσικής». Στην ουσία στο PonoMusic.com Store ανεβαίνουν τα «master recordings», οι αρχικές ηχογραφήσεις των κομματιών των συμβεβλημένων καλλιτεχνών, και από εκεί οδηγούνται στις PonoPlayer συσκευές.

    Το PonoPlayer είναι στην ουσία ένα φορητό music player. Συγχρονίζεις τη μουσική που έχεις κατεβάσει στο PC σου και είσαι έτοιμος. Έχει LCD οθόνη αφής για εύκολη πλοήγηση ενώ από πλευράς ανάλυσης ήχου, θα βρεις κομμάτια από τα 1.411 kbps έως και τα 9.216 kbps (192 kHz/24 bit), τύπου .FLAC!

    Εν πάση περιπτώσει, το PonoPlayer που ήδη κάποιοι σπεύδουν (καλώς ή κακώς είναι μια άλλη ιστορία) να το χαρακτηρίσουν… iPod killer, βγήκε στο Kickstarter και μέσα σε λίγες ώρες όχι απλά έπιασε τον στόχο των αλλά έχει βάλει ρεκόρ να σπάσει κάθε ρεκόρ! Με 32 μέρες να του απομένουν ακόμα στην πλατφόρμα έχει φτάσει τα εκατομμύρια και συνεχίζει ακάθεκτο. Τι λες; Το ‘χει;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles