20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Poor Things: Ο φανταστικός κόσμος του Γιώργου Λάνθιμου αποκαλύπτεται στο νέο trailer

    Κυκλοφόρησε νέο trailer για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “Poor Things”. Η Emma Stone πρωταγωνιστεί ως Bella Baxter, υποδυόμενη έναν εκκεντρικό χαρακτήρα αποφασισμένο να εξερευνήσει τη ζωή.

    Το νέο trailer καταγράφει το φανταστικό και μυστικιστικό κόσμο του Poor Things, καθώς το κοινό έρχεται σε επαφή με την Bella της Stone. Το βίντεο επικεντρώνεται στις περιπέτειες που περιμένουν την Bella καθώς βιώνει τον κόσμο σε όλο του το μεγαλείο και όλα τα ελαττώματά του. Το trailer καταφέρνει επαρκώς να ισορροπήσει τη γοητεία με το μυστήριο.

    Δείτε το στη συνέχεια:

    Οι Willem Dafoe and Mark Ruffalo συμπληρώνουν επίσης το εξαιρετικό καστ της ταινίας. Ο Dafoe παίζει τον εκκεντρικό επιστήμονα Dr. Godwin Baxter, ο οποίος εκτελεί πειράματα στην Bella Baxter, ενώ ο Ruffalo παίζει τον σκιερό δικηγόρο Duncan Wedderbum που προσπαθεί να δείξει στην Bella Baxter τους τρόπους του βικτωριανού κόσμου τους. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τον Ramy Youssef (Ramy) ως Max McCandless, τον κωμικό Jarod Carmichael (On the Count of Three) ως Harry Astley, τη Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood) ως Felicity, την Kathryn Hunter (Andor) ως Swiney και τον Christopher Abbott (Catch-22) ως Sir Aubrey de la Pole Blessington.

    Το «Poor Things» θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2024.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles