20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    PopSocket: Βάση στήριξης κινητού/tablet/θήκης pop socket από τη Volte-tel

    PopSocket: Ένα μαγικό αξεσουάρ για κινητά που θα σας λύσει τα χέρια εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί από την Volte-Tel.

    pop socket_img1

    Το Pop Socket είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ, που απλά εφαρμόζει στο πίσω μέρος της αγαπημένης σας συσκευής. Είναι ένα είδος επεκτάσιμης λαβής που παρέχει ελευθερία κινήσεων όπου κι αν βρίσκεστε, όσο μεγάλη και αν είναι η συσκευή σας.

    pop socket_img2

    Με το Pop Socket μετακινηθείτε ξέγνοιαστα, κρατήστε την συσκευή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει καλύτερα, προσαρμόστε την σε όποια γωνία σας εξυπηρετεί όταν παρακολουθείται video, βγάλτε τέλειες selfies χάρη στο σταθερό κράτημα, γράψτε μηνύματα κρατώντας το Smartphone σας με το ένα χέρι, τυλίξτε το Handsfree σας για να μην μπερδεύεται  και με τη βοήθεια του Pop Clip κρεμάστε τη συσκευή σας όπου μπορείτε να φανταστείτε: από τον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας όταν τη χρησιμοποιείται σαν GPS ή μιλάτε με ανοιχτή ακρόαση, μέχρι το ψυγείο σας για να παρακολουθείτε εκπομπές μαγειρικής.

    pop socket_img4

    Το εκπληκτικό με αυτό το Smart Gadget είναι πως η πανίσχυρη κόλλα  που χρησιμοποιεί μπορεί απλά να ξεπλυθεί με ένα ελάχιστα βρεγμένο πανί από το πίσω μέρος του κινητού ενώ το ίδιο το Pop Socket είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και μπορείτε να το συμπτύξετε πάνω από 10.000 φορές, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αντοχές του.

    Τα Pop Socket ήρθαν για να μείνουν! Βρείτε τον δικό σας τρόπο χρήσης!

    pop socket_img3

    Δείτε τα Pop Socket εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles