18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Porsche Design Huawei Mate RS: Το πρώτο στον κόσμο με dual-fingerprint design με in-screen fingerprint και χωρητικότητα 512GB

    Μία παρουσίαση-έκπληξη έκρυβε η Huawei στο τέλος του event ανακοίνωσης των P20 και P20 Pro. Πρόκειται για το Porsche Design Huawei Mate RS, μία συσκευή που δεν έχει απλά τη σχεδιαστική έμπνευση Porsche Design σε συνεργασία με το γνωστό οίκο, αλλά και …τεχνολογικές καινοτομίες.

    Huawei Mate RS Porsche Design3

    Έτσι, είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει dual fingerprint design, με τον ένα αισθητήρα, μάλιστα, να διαθέτει τεχνολογία in-screen fingerprint σε μία πρωτιά για συσκευή της Huawei και το δεύτερο να είναι ένας κλασικός fingerprint sensor στο πίσω μέρος της συσκευής.

    Huawei Mate RS Porsche Design

    Και αυτή η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας έρχεται με την triple-camera της Leica που είδαμε στο P20 Pro, ενώ, σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθέτει οθόνη 6 ιντσών 2K Curved OLED, 6GB RAM, επεξεργαστή Kirin 970 με δυνατότητες AI, υποστήριξη πιστοποίησης IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, καθώς και μπαταρία 4.000mAh.

    Αφήσαμε για το τέλος τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, καθώς ,πέρα από την έκδοση με τα 256GB, διαθέσιμη είναι και μία με χωρητικότητα 512GB!

    Huawei Mate RS Porsche Design2

    To Porsche Design Huawei Mate RS θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου με κόστος 1.695 ευρώ για την έκδοση των 256GB και 2.095 ευρώ για την έκδοση των 512GB, σε κόκκινη και μαύρη απόχρωση.

    pd6

    Δείτε φωτογραφίες από το Porsche Design Huawei Mate RS στο event της Huawei στο Παρίσι

    pd2

    pd1

    pd3

    pd4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles