14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πορτρέτα σε… δάκτυλα

    Ένας 33χρονος Ιταλός σχεδιαστής σε πορτρέτα διασήμων και όχι μόνο. Ωραία μέχρι εδώ… Η ιδιαιτερότητα προκύπτει, καθώς ο “Dito Von Tease” όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα (το οποίο έχει “εμπνευστεί” από τη χορεύτρια “Dita Von Tease”), το κάνει αυτό πάνω σε δάχτυλα!

    Δεν πρόκειται για ζωγραφίες, αλλά για δημιουργίες με τη βοήθεια του Photoshop, όπου πρωταγωνιστούν διασημότητες, ιστορικά πρόσωπα, αλλά ακόμη και φανταστικοί χαρακτήρες!

    Γιατί όμως επιλέγει να το κάνει αυτό σε δάκτυλα; Όπως λέει εμπνέεται από τη γνωστή παροιμία “δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλό σου”, η οποία χρησιμοποιείται μεταφορικά για να δείξει μία όχι και τόσο αποτελεσματική κρυψώνα. Όπως λέει “έχει χρησιμοποιήσει αυτή την αλληγορία για να πει ότι όλοι έχουμε προσπαθήσει να κρυφτούμε πίσω από μία εικόνα που έχουμε δημιουργήσει”.

    Επιπλέον, όπως λέει “τα δάκτυλα είναι σημαντικά για το σημερινό ψηφιακό κόσμο, καθώς τα χρησιμοποιούμε για να χειριζόμαστε οθόνες αφής και να γράφουμε σε πληκτρολόγια και αυτός είναι ακόμη ένας τρόπος για να κρύψουμε τον εαυτό μας και, ταυτόχρονα, να είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε ιδέες και όνειρα που δεν μπορούμε στην πραγματική μας ζωή”

    Και κάπως έτσι έχει δημιουργήσει ποικίλα πορτρέτα, επιλέγοντας χαρακτήρες από τον Steve Jobs έως τον Mickey Mouse και από τον Dalai Lama έως τον Ιησού Χριστό. Χωρίς άλλα σχόλια, δείτε τις δημιουργίες του.

    1. Steve Jobs


    2. Mickey Mouse


    3. Avatar


    4. Mr. T


    5. Kiss


    6. Spock


    7. Dalai Lama


    8. Shrek


    9. Mozart


    10. Jesus


    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles