18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς ένας αρχαίος ελληνικός μύθος εμπνέει μία συλλεκτική φιάλη αφιερωμένη στον έρωτα…

    Αγάπη: το συναίσθημα που μας κάνει να νιώθουμε πλήρεις και δυνατοί. Η εσωτερική ορμή που κάνει κάθε στιγμή να μοιάζει με γιορτή. Μία συλλεκτική φιάλη ενός αγαπημένου ποτού εμπνέεται από τον πλατωνικό μύθο του Χαμένου Μισού και γιορτάζει την αγάπη, αλλά και τον έρωτα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η Absolut εμπνέεται για πρώτη φορά από έναν αρχαίο ελληνικό μύθο και λανσάρει μια νέα συλλεκτική φιάλη, αποκλειστικά για την Ελλάδα!

    FINAL_OOH

    Σύμφωνα με το μύθο (που περιγράφεται στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνα), στην αρχή οι άνθρωποι είχαν τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια και ένα κεφάλι με δύο πρόσωπα. Και ήταν τόσο δυνατοί που οι θεοί τους ζήλευαν. Φοβούμενος τη δύναμή τους, ο Δίας αποφάσισε να τους χωρίσει σε δύο κομμάτια, καταδικάζοντάς τους να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε αναζήτηση του άλλου, χαμένου τους μισού.

    Από τότε μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι νιώθουν αδύναμοι και εύθραυστοι, λαχταρώντας να βρουν το άλλο τους μισό. Μόνο η ένωσή τους μπορεί να τους βοηθήσει να ανακτήσουν όλη τους τη δύναμη. Αυτή η δύναμη, η έλξη που μας ωθεί τον ένα στον άλλο και μας ενώνει, είναι αυτό που αποκαλούμε Αγάπη.

    O μύθος συνεχίζει να εμπνέει την ανθρωπότητα μέχρι και σήμερα, και πλέον παίρνει μια νέα, φρέσκια διάσταση στη νέα φιάλη της Absolut, όπου ζωντανεύει μέσα από μία pop αισθητική με σύγχρονες αναφορές και ζωηρά χρώματα. Όπως πρέπει να είναι μία φιάλη που μας καλεί να τη μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας και να μπούμε στο πνεύμα των εορτών και της αγάπης. H φιάλη είναι ήδη διαθέσιμη στα ράφια των super markets και των καλών καβών λιανικής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles