14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι γυρίστηκε το πιο θρυλικό βίντεο όλων των εποχών με θέμα τη φύση!

    Ακόμη και αν δεν έχετε παρακολουθήσει κάποιο επεισόδιο της σειράς Planet Earth, αποκλείεται να μην έχετε δει μια συγκεκριμένη σκηνή του Planet Earth II. Το Νοέμβριο του 2016, το Planet Earth II έκανε το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε ίσως την πιο θρυλική σκηνή όλων των εποχών στα ντοκιμαντέρ με θέμα τη φύση. Μια σκηνή μάχης, έναν αγώνα ζωής και θανάτου μεταξύ ενός iguana και ενός στρατού φιδιών, που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral.

    iguana

    Η σκηνή αυτή σημείωσε πάνω από 9 εκατομμύρια views στο Youtube και παρά το γεγονός ότι φαίνεται ότι αποτελεί μια σκηνή βγαλμένη από το Hollywood, η συνέντευξη με τον παραγωγό του Planet Earth αποκαλύπτει κάτι το εντελώς διαφορετικό. Συγκεκριμένα, οι Mike Gunton και Elizabeth White αποκαλύπτουν ότι η σκηνή αυτή γυρίστηκε μόνο από δυο κάμερες και  συγκεκριμένα με μια κάμερα σε ένα τρίποδο και μια άλλη, χειρός με σταθεροποιητή.

    Η White επισημαίνει ακόμη ότι οι παραγωγοί δεν περίμεναν σε καμιά περίπτωση να εμπλακούν στο κυνήγι του μικρού iguana τόσα πολλά φίδια. Επίσης, μια ενδιαφέρουσα υπενθύμιση συμπληρώνει η White είναι ότι τα φίδια δε λειτουργούσαν συλλογικά, αν και αυτή η εντύπωση δίνεται στο βίντεο, αντίθετα κυνηγούσαν μεμονωμένα τη λεία τους, ψάχνοντας την επόμενη ευκαιρία τους. Ο παροξυσμός των φιδιών είναι μοναδικός, καθιστώντας το βίντεο αυτό ως ένα από τα καλύτερα που έχουν καταγραφεί ποτέ και αφορούν τη φύση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles