14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς να δημιουργήσετε έναν εργονομικό χώρο εργασίας με τα LG monitors

    Είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη περίοδος εργασίας μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και η πολύωρη καθιστική εργασία μπορεί να αποβούν επιβλαβείς για την υγεία μας. Για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που τοποθετούμε την οθόνη μπροστά μας, το γραφείο, την καρέκλα, ακόμα και τη στάση του σώματος μας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Η LG μοιράζεται συμβουλές για τη δημιουργία ενός εργονομικού χώρου εργασίας που σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα.

    Η σωστή θέση του monitor

    Για να αποφύγετε πόνο στον αυχένα ή τη σπονδυλική στήλη, πρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας ακριβώς στην ευθεία σας χωρίς να χρειάζεται να στρίψετε δεξιά ή αριστερά το κεφάλι. Η απόσταση πρέπει να είναι τουλάχιστον 43 εκατοστά μακριά σας, ενώ ως προς το ύψος, τοποθετήστε την στο ύψος των ματιών ή πιο κάτω. Η UltraWide™ οθόνη WK650-W 34 ιντσών της LG είναι ιδανική για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας χάρη στα εργονομικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν την κυρτή βάση Edge-Arc Design για ευέλικτο ύψος οθόνης, κλίση, και υψηλή σταθερότητα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη βάση για να αλλάξετε και τη γωνία της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, στην οθόνη IPS UL850-W 27 ιντσών της LG υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης ώστε συγκεκριμένα προγράμματα να μπορούν να απεικονίσουν πληροφορίες σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

    Μειώστε την καταπόνηση των ματιών

    Ακόμη και με το σωστό ύψος και απόσταση της οθόνης, η πολύωρη εργασία μπροστά σε μια φωτεινή οθόνη υπολογιστή, μπορεί να φέρει πίεση στα μάτια. Τα καλά νέα είναι ότι η επιλογή της σωστής οθόνης μπορεί να μειώσει την κόπωση αυτή. Το μυστικό είναι στην οθόνη που μειώνει το μπλε φως, όπως η LG 34WK650-W, η οποία διαθέτει λειτουργία ανάγνωσης (Reader Mode) και προσφέρει ευκρινή εικόνα για τα μάτια ακόμη και όταν διαβάζετε μεγάλα έγγραφα. Η οθόνη IPS LG 27UL850-W διαθέτει επίσης λειτουργία Flicker-Safe, η οποία μειώνει το τρεμόπαιγμα σχεδόν στο μηδέν δημιουργώντας μια σταθερή εικόνα που προστατεύει τα μάτια σας από το εξαντλητικό τρεμόπαιγμα.

    Η LG έχει επεκτείνει τη συνολική εγγύηση προϊόντος και τη μοναδική στην αγορά εγγύηση των 0 Pixel, από δύο σε τρία έτη για όλα τα μοντέλα LG PC Monitors, προσφέροντας ένα προηγμένο πρόγραμμα after-sales support με On-site εξυπηρέτηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG monitors και τις δυνατότητες που προσφέρουν μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles