19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να εγκαταστήσετε την ψηφιακή βοηθό Bixby του Samsung Galaxy S8 σε παλαιότερες συσκευές της εταιρείας

    Η νέα ψηφιακή βοηθός Bixby της Samsung είναι εγκατεστημένη μόνο στα νέα Galaxy S8/S8+, μπορεί όμως θεωρητικά να λειτουργήσει στα smartphones της Samsung που τρέχουν με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nοugat.

    Bixby

    Όχι επίσημα, γιατί όπως διαβάζουμε στο secnews.gr το παραπάνω είναι αποτέλεσμα “hacking”. Ένας προγραμματιστής με το ψευδώνυμο takerhbk στο γνωστό forum XDA-Developers κατάφερε να κάνει το Bixby να λειτουργεί μέσω ενός launcher του S8, ο οποίος διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο takerhbk από τότε άρχισε να διαθέτει τα απαραίτητα αρχεία: το APK της εφαρμογής Βixby και το APK του launcher.

    Ο Mishaal Rahman από το forum XDA-Developers αναφέρει ότι πέτυχε να λειτουργήσει την ψηφιακή βοηθό στο Galaxy S7. Ακολούθησαν πολλοί άλλοι που πέτυχαν το ίδιο με το porting της Βixby στις δικές τους συσκευές. Σύμφωνα με τη Samsung, πάντως, το Bixby δε θα κυκλοφορήσει στο Google Play Store.

    Να αναφέρουμε ότι οι παλαιότερες συσκευές της Samsung, όπως το Galaxy S7, δε διαθέτουν ειδικό κουμπί για πρόσβαση στη λειτουργία Βixby, όπως διαθέτει το Galaxy S8. Έτσι, η εμπειρία μιας ψηφιακής βοηθού Βixby σε παλαιότερες συσκευές θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική…

    Δείτε περισσότερα για τη διαδικασία στο XDA-Developers

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles