20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πως να εγκαταστήσετε το Diablo 4 στο PC με Xbox Game Pass

    Το Diablo 4 ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Game Pass αυτή την Πέμπτη, 28 Μαρτίου. Η Microsoft έχει συντάξει ήδη έναν οδηγό βήμα προς βήμα εξηγώντας πώς οι παίκτες PC μπορούν να τα ρυθμίσουν όλα, καθώς υπάρχουν περισσότερα βήματα από ό,τι ίσως περιμένατε.

    Οι παίκτες PC που θέλουν να “βουτήξουν” στο Sanctuary αυτό το μήνα θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Battle.net – τη ψηφιακή υπηρεσία της Blizzard – πριν μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι.

    Εδώ είναι όλα τα βήματα που απαιτούνται για να παίξετε το Diablo 4 στο PC Game Pass:

    -Ανοίξτε την εφαρμογή Xbox στο PC και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό Microsoft που είναι συνδεδεμένος με τη συνδρομή σας στο Game Pass. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Diablo 4 και μετά στο κουμπί Εγκατάσταση.

    -Κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση Battle.net” όταν σας ζητηθεί και ολοκληρώστε την εγκατάσταση. (Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Battle.net, θα προχωρήσετε αυτόματα στο επόμενο βήμα)

    -Θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το λογαριασμό σας Battle.net με τον λογαριασμό σας Microsoft. Αν έχετε ήδη λογαριασμό Battle.net, μπορείτε να συνδεθείτε για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση, ή από εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Battle.net για να κάνετε τη σύνδεση.

    -Αφού έχετε κατεβάσει το Battle.net και έχετε συνδέσει τους λογαριασμούς σας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του Diablo 4

    Το επερχόμενο ντεμπούτο του Diablo 4 στο Game Pass είναι μέρος της “υπόσχεσης της Microsoft να προσφέρει παιχνίδια της Activision Blizzard” στη συνδρομητική υπηρεσία, μετά την εξαγορά της εταιρείας πίσω από το Diablo και το Call of Duty πέρυσι.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles