16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Πως να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο Facebook Avatar:

    To Facebook μας συστήνει τα νέα του Avatar — τα προσωποποιημένα emoji που μπορεί να φτιάξει πλέον ο καθένας. Τώρα, θα μπορείτε να φτιάξετε emojis που θα σας μοιάζουν και θα τα χρησιμοποιείτε για στα σχόλια και σε μηνύματα. Οι επιλογές που έχετε για να φτιάξετε ένα Avatar που θα σας μοιάζει είναι αμέτρητες. Ας δούμε παρακάτω πως θα φτιάξετε μία ψηφιακή mini βερσιόν του εαυτού σας:

    Πως θα φτιάξετε και εσείς το δικό σας Facebook Avatar; 

    1.Πηγαίνετε είτε κάτω από κάποιο σχόλιο στην εφαρμογή του Facebook είτε στα μηνύματά σας στο Facebook Messenger. Πατήστε στην χαρούμενη φατσούλα δίπλα από την μπάρα που γράφετε, όπου βρίσκεται τα emoji σας. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, θα πρέπει να πατήσετε το μωβ εικονίδιο, αναλόγως το χρώμα που έχετε επιλέξει για την συνομιλία σας.

    facebook avatar

    2. Θα δείτε την επιλογή «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ». Κάντε κλικ και θα βρεθείτε στο περιβάλλον όπου θα αρχίσετε να φτιάχνετε το προσωποποιημένο emoji σας.

    facebook avatar

    3. Η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά του Avatar σας όπως εσείς τα θέλετε. Από χρώμα δέρματος, μαλλιά, αξεσουάρ μέχρι και σχήμα προσώπου. Αφού επιλέξετε το χαρακτηριστικό που επιθυμείτε από κάθε κατηγορία, πατήστε πάνω δεξιά το «τικ».

    4. Το Facebook Avatar σας είναι έτοιμο για χρήση! Εκεί που πατήσατε στην αρχή για να φτιάξετε το προσωποποιημένο σας emoji, τώρα θα εμφανιστεί μία πληθώρα από emojis που θα σας μοιάζουν! Υπάρχει ένα emoji για κάθε αντίδραση, γέλιο, αγάπη, κλάμα, συγγνώμη κτλ.

    Εμείς φτιάξαμε το παρακάτω emoji, εσείς; 

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles