18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς θα χρησιμοποιήσω το Dropbox για να μοιραστώ αρχεία με τους φίλους μου στο Facebook;

    Το Dropbox το γνωρίζετε. Είναι ένα από τα πολύτιμα εργαλεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο, με το οποίο μπορείτε να κρατήσετε “στο σύννεφο” τα αρχεία σας. Το Dropbox εχθές ανακοίνωσε πως “ενσωματώνεται” με το Facebook.

    Έτσι, θα σας δώσει τη δυνατότητα να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία σας με τους φίλους σας στο κοινωνικό δίκτυο. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Κατ’ αρχήν μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ, όπου είναι και η σελίδα απ’ όπου μπορείτε να μοιραστείτε φακέλους στο Dropbox.

    Πάνω δεξιά υπάρχει το “μπλε κουμπί” που λέει New Shared Folder. Πατώντας το, θα σας εμφανιστεί αυτό το πινακάκι:

    Επιλέγετε αν επιθυμείτε να μοιραστείτε ένα νέο φάκελο ή ένα ήδη υπάρχοντα που έχετε τοποθετήσει στο φάκελο “Public”. Εμείς επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα folder με το όνομα test.

    Στο παράθυρο που εμφανίζεται μετά την δημιουργία του φακέλου, βλέπετε πως έχετε την δυνατότητα δεξιά, να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο Facebook. Πατώντας εκεί, θα συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook με το λογαριασμό σας στο dropbox. Εφόσον εγκρίνετε την σύνδεση, θα παρατηρήσετε το εξής:

    Αν αρχίσετε να πληκτρολογείτε το όνομα ενός φίλου σας στο Facebook, θα σας εμφανιστεί η επιλογή του προφίλ του. Επιλέγοντάς το και πατώντας το “Share folder”, ο/η φίλος/η σας θα λάβει μία πρόσκληση ώστε να δει τον φάκελο που μοιραστήκατε μαζί του.

    Έτσι, θα σταματήσετε να αναζητάτε τα mails των φίλων σας, από εδώ κι από εκεί προκειμένου να μοιραστείτε φακέλους που θέλετε. Αυτό βέβαια, αν σας αρέσει να συνδέετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, με άλλες εφαρμογές. Αν δεν σας αρέσει… πολύ απλά, μην το κάνετε.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles