18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πόσα μπορείς να ξοδέψεις για ένα “αντικείμενο ευχαρίστησης”;

    Αυτό το sex toy της Lelo σπάει όλα τα ρεκόρ στα χρήματα που θα κληθούν να ξοδέψουν οι επίδοξοι αγοραστές του. Με την ονομασία Inez και κόστος ούτε λίγο ούτε πολύ 12.000 ευρώ αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση vibrator, που είναι κατασκευασμένος από χρυσό 24 καρατίων και θα μπορούσε να κερδίσει μία θέση στο κουτί με τα κοσμήματά σας – αν ανήκετε στη λίστα του Forbes ή έχετε ένα δεδομένο οικονομικό status εν πάσει περιπτώσει.

    Διαθέτει πέντε λειτουργίες διέγερσης που μπορείτε να προγραμματίσετε και έναν σχεδόν αθόρυβο δονητή που, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, μπορεί να προσφέρει “πληθώρα από ευχάριστες εμπειρίες”.

    Είναι επαναφορτιζόμενος και για κάθε δύο ώρες φόρτισης σας προσφέρει 4 ώρες “ευχαρίστησης”. Έρχεται σε ένα κομψό ξύλινο κουτί δώρου, που περιλαμβάνει το φορτιστή, ένα εγχειρίδιο, θήκη αποθήκευσης από μετάξι και εγγύηση ένα έτος.

    Και κάπως έτσι οι προνομιούχοι (-ες) ανά τον κόσμο μπορούν να βρουν -και στο ερωτικό τους αξεσουάρ- τον τρόπο να κάνουν τη διαφορά. Και εμείς απλά να καταγράφουμε το “ακραίο”…. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, μας επαρκεί απλά και μόνο αυτό, δε συμφωνείτε;

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles