18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες ναυαρχίδες των Windows 10 for phones;

    Είδαμε χθες όλες τις λεπτομέρειες για τα Windows 10, τόσο όσον αφορά την desktop έκδοσή τους, όσο και την έκδοση για smartphones και μικρές ταμπλέτες. Για τη δεύτερη κατηγορία, βέβαια, οι fans του λειτουργικού της Microsoft έχουν και μία ακόμη απορία, πέραν του πότε θα διατεθεί η νέα έκδοση στις υπάρχουσες συσκευές, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει από το Φεβρουάριο (για το πρώτο build). Ποια είναι αυτή η απορία; Πότε θα λανσαριστούν νέες ναυαρχίδες στην αγορά για τα Windows 10. Και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δε θα γίνει και τόσο σύντομα όσο θα ήθελαν, παρόλο που η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν έχουμε δει κάτι δυνατό στην αγορά.

    windows-10-for-phones

    Ο Terry Myerson, στην παρουσίαση του στο χθεσινό event, έδωσε ένα σχετικά αόριστο “hint”, σημειώνοντας ότι νέες ναυαρχίδες για τα Windows 10 θα δούμε “αργότερα μέσα στη χρονιά”. Ωστόσο, ο Ifi Majid, director of product marketing της αμερικανικής εταιρείας, μίλησε για λανσάρισμα “αργότερα αυτό το καλοκαίρι” δίνοντας πιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, το οποίο συμπίπτει πιθανότατα και με το τελικό release των Windows 10.

    Η υπομονή θα είναι λίγο μεγάλη, ωστόσο, φαίνεται πως η επόμενη περίοδος των Windows θα φέρει δυνατές hardware λύσεις στην αγορά, μαζί με ένα νέο software, που, μέσα από τη unified λογική του, θα μπορεί να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που θα προτιμήσουν ολοένα και περισσότεροι χρήστες. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει πολύ η Microsoft, η οποία ψάχνει επιτέλους τον τρόπο να γίνει ανταγωνιστική σε επίπεδο κορυφής στο κομμάτι των smartphones. Θα τα καταφέρει με τα Windows 10 πιστεύετε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles