21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πού είναι το κυανό Nokia Lumia 920, οέο!

    Το παράπονο πολλών χρηστών κινητής τηλεφωνίας είναι εδώ και πολλά χρόνια πως τα περισσότερα smartphones είναι ίδια μεταξύ τους ή, εν πάσει περιπτώσει, μοιάζουν τόσο πολύ, ώστε είναι δύσκολο να βρει κάποιος και να αγοράσει κάποια συσκευή που -αισθητικά τουλάχιστον- θα κάνει τη διαφορά.

    Nokia N9

    Αυτό δεν ισχύει με τη Nokia, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλούς να λατρέψουν το διαφορετικό design των συσκευών της, ξεκινώντας με το N9 και συνεχίζοντας με τα Nokia Lumia 800, 900, 610 και 710. Ένα από τα χαρακτηριστικά των εν λόγων μοντέλων που συντέλεσε στη διαφοροποίησή τους ήταν και η διάθεσή τους σε διάφορα -συχνά trendy- χρώματα, με προεξάρχον το κυανό το οποίο αποτέλεσε -από την ανακοίνωση του N9 έως και σήμερα- ένα πραγματικό “σήμα-κατατεθέν” για τη φινλανδική εταιρεία.

    Η Nokia αγαπάει έτσι κι αλλιώς το μπλε από παλιά και το κυανό έμοιαζε τα τελευταία χρόνια να αποτελεί το χρώμα που χαρακτηρίζει όσο κανένα άλλο την εταιρεία. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι χθες…

    Nokia Lumia 920

    Το νέo Lumia 920 ανακοινώθηκε ως η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, ενσωματώνοντας καινοτόμες δυνατότητες, όπως η πρωτοποριακή PureMotion HD+ οθόνη, η κάμερα τεχνολογίας PureView, η ασύρματη φόρτιση, αλλά και η ενσωμάτωση των Windows Phone 8. Τι γίνεται όμως με το κυανό χρώμα; Όλοι όσοι το αγάπησαν στα μοντέλα των Φινλανδών διαπίστωσαν με έκπληξη ότι δε βρίσκεται ανάμεσα στις διαθέσιμες αποχρώσεις της συσκευής. Κι αυτό σίγουρα, όχι από απόφαση της Nokia να έχει στο νέο της μοντέλο πιο “σοβαρές” χρωματικές επιλογές, καθώς παρουσιάστηκε ένα κίτρινο καθώς και ένα κόκκινο μοντέλο μαζί με το άσπρο, το γκρι και το μαύρο που θα μπορούσαν να θεωρηθούν κλασικά.

    Nokia Lumia 820 Cyan

    Αντίθετα, η Nokia φαίνεται να διατηρεί το κυανό στα ανταλλάξιμα οπίσθια καλύμματα που θα είναι διαθέσιμα για το άλλο μοντέλο που ανακοίνωσε χθες, το επίσης Windows Phone 8, Nokia Lumia 820, καθώς και σε κάποια νέα αξεσουάρ για τις συσκευές της, όπως το JBL Power Up speaker – το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε επί σκηνής μαζί με το κίτρινο (!) Nokia Lumia 920.

    JBL Power Up speaker

    Οι fans φαίνεται ότι έχουν αρχίσει ήδη τις… αντιδράσεις σε κοινωνικά δίκτυα -και όχι μόνο- ζητώντας τη διάθεση της συσκευής και στο αγαπημένο τους κυανό χρώμα. Όσο για την άποψη της Nokia για το ζήτημα, το “The Verge” υποστηρίζει ότι εκπρόσωπός της τους ανέφερε ότι, πιθανότατα, να διαθέσουν ένα κυανό Lumia 920 στο μέλλον, χωρίς όμως να το επιβεβαιώσει απόλυτα ή να είναι πιο συγκεκριμένος. Κάποιοι σκέφτονται, επιπλέον, και την περίπτωση να ετοιμάζει η φινλανδική εταιρεία αποκλειστική έκδοση της συσκευής σε κυανό σε συνεργασία με κάποιον πάροχο.

    Εσείς, αλήθεια, πώς βλέπετε τις χρωματικές επιλογές του νέου Nokia Lumia 920; Σας αρέσουν οι υπάρχουσες ή θα το θέλατε και σε κυανό;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles