16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πούλησε τη 18 ημερών κόρη του για να αγοράσει ένα… iPhone και μία μοτοσικλέτα!

    Συμβαίνουν σ’ αυτόν τον πλανήτη δυστυχώς και αυτά… Όπως μεταφέρουν ειδησεογραφικά sites, 19χρονος στην Κίνα πούλησε τη νεογέννητη κόρη του χρησιμοποιώντας τα χρήματα που κέρδισε για να αγοράσει ένα iPhone και μία μοτοσικλέτα!

    baby

    Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν, όταν ο νεαρός άνδρας φέρεται να πούλησε τη μόλις 18 ημερών κόρη του σε έναν άγνωστο έναντι του ποσού των 23.000 γουάν (δηλαδή περί τα 3.200 ευρώ), ενώ υπήρχε ακόμη και διαπραγμάτευση στην τιμή, σύμφωνα με την πηγή. Η ιστορία έλαβε χώρα στην περιοχή Tong’an, στην πόλη Xiamen, στην επαρχία Fujian της Κίνας, με τους νεαρούς γονείς να σημειώνουν ότι δε γνώριζαν ότι έκαναν κάτι παράνομο!

    “Είμαι υιοθετημένη” σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα “και πολλοί στην πόλη καταγωγής μου πουλάνε τα παιδιά τους επειδή δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν”.

    Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας έχουν πλέον καταδικαστεί, ωστόσο οι ποινές που τους επιβλήθηκαν δεν είναι οι μέγιστες επιτρεπόμενες, δεδομένου ότι ο δικαστής έκρινε τις… δύσκολες συνθήκες που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή τους. Ο άνδρας θα εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ η μητέρα έλαβε ποινή με αναστολή δύο ετών και έξι μηνών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles