18 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ελληνικό χρώμα στην IFA 2013 από την εταιρεία Powerfon

    Όταν επισκέφτηκα την έκθεση IFA, δεν ήξερα από πριν ότι θα συναντούσα Ελληνικές εταιρείες να προωθούν τα προϊόντα τους. Όχι ότι δεν το έχουν κάνει στο παρελθόν, το αντίθετο – στο προηγούμενο MWC, τα Ελληνικά χρώματα ήταν έντονα με ένα πανέμορφο περίπτερο που φιλοξενούσε αρκετές ελληνικές εταιρείες, ενώ και στην Comdex είχαμε παρουσία κ.ά – απλώς λόγω της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, νόμιζα ότι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στην έκθεση IFA θα ήταν δύσκολο.

    powerfon1

    powerfon2

    Η Powerfon βρέθηκε – ευτυχώς – στην έκθεση και δεν έχασα την ευκαιρία να επισκεφτώ το περίπτερο της, το οποίο ήταν όμορφο και με ωραίο φωτισμό. Εκεί, είδα πολύ όμορφες, ποιοτικές θήκες για smartphones και tablets (iOS ή Android) κυρίως της εταιρείας Pierre Cardin, που την αντιπροσωπεύει, και μερικά ωραία αξεσουάρ, όπως το battery cover – που διπλασιάζει την αυτονομία – για τα Samsung Galaxy S3 και S4! 

    powerfon3

    powerfon4

    Δείτε μερικές ωραίες φωτογραφίες από το περίπτερο της εταιρείας Powerfon στην έκθεση IFA, και κατόπιν παρακολουθήστε ένα video, που μεταξύ άλλων, γίνεται και μία μικρή επίδειξη του αξεσουάρ που περιέγραψα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles