16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Powersoft-(COVID-19): Στηρίζει τις επιχειρήσεις με δωρεάν μεταφορά στο Powersoft365 Cloud ERP

    Την δωρεάν μεταφορά στο Powersoft365 Cloud ERP της σειράς των προϊόντων Powersoft365 ανακοίνωσε σήμερα η Powersoft. Η συγκεκριμένη σειρά που χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα χρήσης εξ αποστάσεως Cloud υπηρεσιών, περιλαμβάνει Λογιστικό σύστημα, Διαχείριση αποθήκης, application για B2B πωλήσεις, Σημείο πώλησης λιανικής, livestock και e-commerce.

    Η μεταφορά στο Powersoft365 Cloud ERP περιλαμβάνει την μεταφορά δεδομένων από οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή στα νέα λογισμικά, η οποία θα προσφέρεται δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος για τον πρώτο μήνα. Σημειώνεται επίσης ότι η εκπαίδευση θα γίνεται εξ αποστάσεως με την μέθοδο των webinars. Σε περιπτώσεις προσωρινής μετάβασης στο Powersoft365 Cloud ERP κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά, και θα τυγχάνει ανάλογης διαχείρισης.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος και & Software Innovation Architect της Powersoft κ. Γιώργος Μαλέκκος αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε «Βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλους μας συνθήκες που μας υποχρεώνουν να αξιοποιήσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι και το cloud, που εκτός από την εξ αποστάσεως πρόσβαση με ασφάλεια και ευελιξία που μας προσφέρει μας παρέχει τώρα πρόσθετα εργαλεία αναφορών όπως reports- Business Intelligence reporting τα οποία στην προηγούμενη γενιά desktop λύσεων ήταν πανάκριβα και απρόσιτα για τις μικρές εταιρείες. Σήμερα, η Powersoft παρέχει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων να έχουν στην διάθεση τους αυτά τα σύγχρονα εργαλεία με την μορφή Software as a service με ένα πολύ μικρό μηνιαίο κόστος. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο όσο μπορούμε τις εταιρείες παρέχοντας τους ακόμη και δωρεάν την προσωρινή χρήση του cloud μας».

    Σημειώνεται επίσης ότι η Powersoft θα προσφέρει στις Κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους Οργανισμούς που αφορούν εξυπηρέτηση κοινού για τον COVIC-19, τη μεταφορά, εκπαίδευση και χρήση του Powersoft365 Cloud ERP εντελώς δωρεάν και για όσο χρόνο χρειαστεί. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο  www.powersoft365.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles