11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πραγματικές σφαίρες στο όπλο του Άλεκ Μπόλντουιν! Συντετριμμένος ο δημοφιλής ηθοποιός

    Όλος ο πλανήτης έχει συγκλονιστεί από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς. Όπως έγινε γνωστό, στον Άλεκ Μπόλντουιν δόθηκε ένα όπλο που περιγράφηκε ως ένα ασφαλές «άσφαιρο όπλο». Το όπλο όμως περιείχε αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας για το θανατηφόρο περιστατικό.

    Την Πέμπτη ο Αμερικανός ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε, προφανώς κατά λάθος, την 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτη της ταινίας γουέστερν που κινηματογραφούσαν στην Πολιτεία του Νέου Μεξικού. Ο Σόουζα πήρε εξιτήριο αργότερα από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε. Η σφαίρα χτύπησε την Χάτσινς στο στήθος και τον Σόουζα, που καθόταν πίσω της, στον ώμο, σύμφωνα με την ένορκη γραπτή κατάθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας που κατατέθηκε στο Πλημμελειοδικείο της Σάντα Φε.

    Η δήλωση στο Twitter

    Ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Μπόλντουιν το όπλο δεν γνώριζε ότι αυτό περιείχε πραγματικές σφαίρες, ανέφερε η ένορκη κατάθεση του ντετέκτιβ του γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε, Τζόελ Κάνο. Ο Μπόλντουιν δήλωσε συντετριμμένος από τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας. «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς» έγραψε στο Twitter ο 63χρονος σταρ. «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

    Η παραγωγή της ταινίας σταμάτησε αμέσως.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles